Zo Vier Je Je Verjaardag

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Je Verjaardag
Zo Vier Je Je Verjaardag

Video: Zo Vier Je Je Verjaardag

Video: Zo Vier Je Je Verjaardag
Video: ZO VIER JE JE VERJAARDAG NET ALS SPONGEBOB! 👏 | TOP TIPS VOOR THUIS #6 | Nickelodeon Nederlands 2024, April
Anonim

Het is beter om van tevoren na te denken over de aanstaande verjaardag. Je kunt het op veel verschillende manieren markeren, zowel budgettair als niet, het hangt allemaal af van je mogelijkheden en wensen.

Zo vier je je verjaardag
Zo vier je je verjaardag

Budgetopties

Beoordeel eerst uw financiële mogelijkheden en bereken hoeveel geld wordt besteed aan één genodigde. Op basis hiervan kun je de locatie plannen en wat je kunt doen.

Bied gasten bij gebrek aan geld een Europese versie van het vakantiefeest, waarbij iedereen voor zichzelf betaalt. Dit is heel gepast en handig, omdat de genodigden vaak niet weten wat ze aan de held van de gelegenheid moeten geven en onnodige dingen kopen.

Houd er rekening mee dat een vakantie thuis veel goedkoper is dan ergens anders. In de zomer kun je naar de natuur. Een interessant idee kan een stadszoekspel zijn met verschillende taken - deze optie is geweldig voor een groot bedrijf.

Ideeën voor verjaardagsfeestjes

Feesten buitenshuis zijn tegenwoordig erg populair, bijvoorbeeld in een restaurant, café of bar. Het is handig, maar vrij duur. Wil je in het weekend een vakantie regelen, dan kun je beter vooraf een tafel reserveren om niet te wachten bij de ingang.

Een geweldige manier om in de zomer een verjaardag te vieren is door naar een barbecue te gaan of met het hele gezelschap naar een pretpark te gaan. Daar kun je ritjes maken, suikerspin en gekookte maïs eten. In de winter kunt u ook een buitenfeest organiseren. Op het platteland kun je bijvoorbeeld barbecueën, skiën, sleeën, sneeuwballen of een sneeuwpop maken. Een ijsbaan kan een goede optie zijn voor een verjaardagsfeestje. Meestal herinneren mensen zich hier gelukkige momenten uit hun kindertijd. Na het entertainment trakteer je je vrienden op hete thee, chocolade of glühwein.

Bowlen en biljarten zijn erg populair. In deze spellen komt de teamgeest perfect tot uiting, je kunt teamcompetities organiseren. Zorg ervoor dat je drankjes en eten bestelt.

U kunt een themafeest bij u thuis houden. Het kan bijvoorbeeld vegetarisch, middeleeuws, jaren negentig of bordspellen zijn.

U kunt gasten uitnodigen om 's avonds een interessante film te kijken. Zoek een goede film, koop popcorn en drankjes en laat een thuisfilm zien. Je kunt zelfs een quiz voorbereiden met vragen over de film en prijzen uitdelen aan de meest oplettende.

Als je financiële middelen hebt, kun je een discolimousine of een bus huren. Dit soort feesten zijn erg populair in de grote steden. Je huurt een auto voor een paar uur, je krijgt een rondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden en je kunt je vermaken. De huurprijs omvat meestal een vergoeding voor de diensten van een professionele fotograaf.

Aanbevolen: