Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Maak Je Een Wens Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: Zo maak je de beste bucketlist voor het nieuwe jaar 2024, April
Anonim

Het nieuwe jaar brengt een soort magie met zich mee, een verlangen om in wonderen te geloven. Over de hele wereld maken enorm veel mensen hun meest gekoesterde dromen op oudejaarsavond, in de hoop dat ze uitkomen. Tegelijkertijd gaat het doen van een wens op deze feestdag gepaard met een bepaald ritueel.

Hoe maak je een wens voor het nieuwe jaar?
Hoe maak je een wens voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste en meest populaire methode om een nieuwjaarswens te doen, is door het op een stuk papier te schrijven en, terwijl de klok twaalf slaat, dit papier te verbranden, de as in een glas champagne te gooien en in één teug op te drinken twaalfde slag van de klok.

Stap 2

Als deze methode je niet bevalt, probeer dan de Italiaanse methode. Volgens Italianen zijn druiven een symbool van geluk, liefde, voorspoed en gezondheid. Doe daarom, terwijl de klok twaalf slaat, je wens en eet in die tijd twaalf druiven.

Stap 3

Neem een mooie kleine kerstkaars. Steek hem om twaalf uur in brand, zeg tegen jezelf wat je graag boven de vlam zou willen hebben en zet een kaars op de feesttafel. Als de kaars tot het einde uitbrandt en niet uitgaat, zal je wens zeker uitkomen.

Stap 4

Om je verlangens waar te maken, moet je ze goedmaken. Probeer het "niet"-deeltje niet te gebruiken. Bovendien is het beter om een wens te doen in de tegenwoordige tijd, en niet in de toekomst, alsof je al iets hebt en het op een dag niet zult hebben.

Stap 5

Wees oprecht in het maken van een gok - wil niet wat uw familieleden van u verwachten, maar wat u wilt; vraag om de realisatie van niet de verlangens van iemand anders, maar die van jezelf.

Stap 6

En vergeet niet het Universum (God, de Kerstman) te bedanken voor wat je al hebt. En als een van uw wensen niet elk jaar vervuld wil worden, moet u zich daar niet op focussen. Misschien is dit gewoon niet wat je nodig hebt, maar, stilstaand bij onvervulde verlangens, sta je jezelf niet toe om verder te gaan.

Aanbevolen: