Wat Zijn Nieuwjaarsborden Over Geld?

Wat Zijn Nieuwjaarsborden Over Geld?
Wat Zijn Nieuwjaarsborden Over Geld?

Video: Wat Zijn Nieuwjaarsborden Over Geld?

Video: Wat Zijn Nieuwjaarsborden Over Geld?
Video: Studenten brengen verkeersborden terug 2024, April
Anonim

Er wordt aangenomen dat oudejaarsavond magisch is en dat je het moet uitgeven zodat het latere fortuin je het hele jaar gunstig zal zijn. Welvaart zal in het nieuwe 2017 naar het huis komen, als je een paar bewezen tekenen volgt.

Wat zijn nieuwjaarsborden over geld?
Wat zijn nieuwjaarsborden over geld?

Als je deze prachtige plant hebt, moet je hem zeker gebruiken om rijkdom aan te trekken. Om dit te doen, plaats je op oudejaarsavond 1 munt in de grond bij de wortels voor elk gezinslid dat in het huis woont. De munten moeten het komende jaar intact blijven.

Stop een groot biljet in de zak van je vakantie-outfit zodat je het allemaal bij je hebt op oudejaarsavond. Vervolgens kan dit geluksbiljet niet het hele jaar worden uitgegeven, stop het in een geheime zak van uw portemonnee en het wordt uw geld talisman.

Voor het begin van het nieuwe jaar is het absoluut noodzakelijk om alle schulden af te betalen, zelfs de kleinste.

Voor de nieuwjaarsvakantie wordt aanbevolen om onnodige oude kleding, gebarsten gerechten te verwijderen. Je moet zeker iets nieuws voor in huis kopen - gordijnen, vloerkleed, vaas. Dit zal rijkdom en welvaart aantrekken.

Het is het beste om iets nieuws aan te trekken op oudejaarsavond Als dit niet mogelijk is, schaf dan nieuwe accessoires en parfum aan.

Om geld aan te trekken, moet het tafelkleed voor het nieuwe jaar wit zijn. En onder het tafelkleed op elke hoek van de tafel moet je een muntstuk leggen. Het is ook aan te raden om een klein muntje onder de borden van de gasten te leggen.

Er moet gastronomische overvloed zijn op de feesttafel. Je moet ook de tafel versieren met noten, rijst en tarwe - dit is een symbool van overvloed en welvaart.

Aanbevolen: