Interessante Nieuwjaarsborden

Inhoudsopgave:

Interessante Nieuwjaarsborden
Interessante Nieuwjaarsborden

Video: Interessante Nieuwjaarsborden

Video: Interessante Nieuwjaarsborden
Video: №810 Провожаем Старый год и Встречаем 2020 НОВЫЙ ГОД 💜 VLOGMAS Часть1 До Нового года 2024, Mei
Anonim

Veel mensen geloven oprecht dat magie en magie het hele jaar door heersen. Wonderlijke verrassingen kunnen op elk moment worden verwacht. En er zijn veel verschillende tekens die worden geassocieerd met deze wintervakantie.

Interessante nieuwjaarsborden
Interessante nieuwjaarsborden

Tekenen voor het nieuwe jaar kunnen worden onderverdeeld in positief en negatief. Opgemerkt moet worden dat sommige veelvoorkomende tekens in deze periode een andere betekenis hebben. Als een vogel bijvoorbeeld op een feestavond op een persoon poept, betekent dit dat hij volgend jaar wordt omringd door roddels en intriges.

10 goede voortekenen voor het nieuwe jaar

  1. Wees niet boos als je kleren plotseling gescheurd zijn op oudejaarsavond. Dit belooft het komende jaar een stormachtige en passionele romance. Toegegeven, het is onwaarschijnlijk dat het serieus is, maar het zal zeker worden herinnerd door emoties en gebeurtenissen.
  2. Als iemand tijdens de viering plotseling zonder reden niest, dan zegt zo'n nieuwjaarsvoorteken dat het volgende jaar gelukkig, succesvol, voorspoedig en gevuld met aangename kleine dingen zal zijn.
  3. Een onbekende blonde man ontmoeten tijdens de viering van de wintervakantie is geluk en geluk.
  4. Als er onverwachts schattige snuisterijen en speelgoed in het geschenk worden gevonden, zal dit welvaart in huis brengen.
  5. Ze zeggen dat als je zout strooit, dit ruzies en problemen kan voorspellen. Maar niet op nieuwjaar! Zo'n teken op een feestelijke nacht betekent geluk dat in de zeer nabije toekomst zal komen.
  6. Eén onhandige beweging en je kerstspeelgoed crasht? Geen probleem. Zo'n teken voor het nieuwe jaar is buitengewoon positief. Het betekent dat de financiële situatie zich spoedig zal stabiliseren of verbeteren.
  7. Als er op oudejaarsavond plotseling veel gasten in het huis verschijnen, suggereert dit dat de eigenaren van het huis de komende twaalf maanden vaak feesten zullen organiseren en actief vrienden en familieleden zullen ontmoeten.
  8. Als iemand op vakantie op het hoofd klopt en het zonder reden en instemming doet, dan garandeert zo'n nieuwjaarsvoorteken succes en een scherpe positieve start in het leven.
  9. Als je in het nieuwe jaar verschillende nieuwe kleding probeert, dan staat dit garant voor welvaart, winst en constante aangename aankopen.
  10. Als er tijdens de feestnacht en de hele eerste dag van het komende jaar vrolijke en gezellige evenementen zullen zijn, zal er een uitstekende stemming zijn, dan zullen de komende twaalf maanden gemakkelijk, opwindend en positief voorbij gaan.

10 zal oud en nieuw aannemen met een negatieve connotatie

  • Als je tijdens het autorijden op 31 december constant voor een rood licht moet remmen, is dat een negatief voorteken. Zo'n teken suggereert dat er het komende jaar veel moeilijkheden en obstakels zullen zijn. Hetzelfde geldt voor voetgangers, die constant moeten wachten op een seinwissel bij een verkeerslicht.
  • Een blinde ontmoeten op een feestelijke nacht op straat - tot kardinale en niet altijd aangename veranderingen in het leven.
  • Er wordt aangenomen dat de gerechten vrolijk kloppen, maar niet op nieuwjaar. Als zoiets gebeurt, vooral aan de feesttafel, betekent dit dat er volgend jaar veel problemen en conflicten zullen zijn.
  • Als je na het hoofdfeest roekeloos iets van het nieuwjaarsvoedsel weggooit, zullen geluk en voorspoed daarmee gepaard gaan.
  • Als een persoon per ongeluk een soort drankje spettert tijdens de nieuwjaarsviering, dan informeert zo'n bord over toekomstige ervaringen, lijden.
  • Als je hebt gepland hoe het nieuwjaarsfeest zal verlopen, kun je dit plan niet verlaten. Als de omstandigheden je daartoe dwingen, of als alles vanzelf misgaat, betekent dit dat de komende twaalf maanden gevuld zullen zijn met chaos, niet met de meest gunstige gebeurtenissen, ingestorte plannen en onbereikbare doelen.
  • Als de gasten plotseling van tevoren thuiskomen, betekent zo'n nieuwjaarsvoorteken dat een persoon volgend jaar geluk zal verliezen.
  • Struikel niet over nieuwjaar. Als een persoon desondanks op zijn linkervoet struikelt, betekent dit dat al zijn plannen en ondernemingen kunnen mislukken, er zullen het komende jaar veel moeilijkheden en problemen zijn. Als je op je rechtervoet struikelt, waarschuwt dit nieuwjaarsvoorteken voor moeilijkheden en problemen in je persoonlijke leven.
  • Als je op oudejaarsavond op bezoek gaat en de straat op gaat, moet je goed opletten welke persoon je het eerst ontmoet. Als het een onbekende vrouw is, is het beter om je om te draaien en naar huis te gaan. Anders wordt het saai op een feestje, ruzies en conflicten zijn mogelijk.
  • Als je tijdens een vakantie iets op straat gooit, bijvoorbeeld vanuit een raam, dan betekent een dergelijke actie vanuit het oogpunt van nieuwjaarsborden dat een persoon het hele jaar door andermans zaken moet harken, conflicten moet oplossen, zoek naar manieren om uit moeilijke situaties te komen, niet voor zichzelf, maar voor vrienden, familieleden, collega's.

Aanbevolen: