Hoe Versier Je Een Zaal Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Zaal Voor Een Bruiloft?
Hoe Versier Je Een Zaal Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Versier Je Een Zaal Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Versier Je Een Zaal Voor Een Bruiloft?
Video: GET READY WITH ME: MAROKKAANSE BRUILOFT 2024, April
Anonim

De aankleding van de zaal is misschien wel een van de belangrijkste voorbereidingsfasen voor een onvergetelijk feest. De locatie voor de viering wordt bepaald door het volume van het entertainmentprogramma, het aantal gasten en de stijl van de viering. De zaal mag niet te groot zijn. Het is het beste om feesttafels in de ene helft van de kamer te plaatsen en in de andere helft spelletjes, wedstrijden en dansen te houden. Nadat je een geschikte plek voor het feest hebt gevonden, moet je het een feestelijke uitstraling geven.

Hoe versier je een zaal voor een bruiloft?
Hoe versier je een zaal voor een bruiloft?

instructies:

Stap 1

Om de zaal te versieren, wordt de organisator van de vakantie uitgenodigd, die volledig verantwoordelijk moet zijn voor de verdeling van de gasten, het tijdstip van de viering, de muzikale begeleiding van de ceremonie.

Stap 2

Het is het beste als de bruiloft plaatsvindt in een restaurant of café. De ingang van de trouwzaal kan volledig worden bedekt met slingers van ballonnen beschilderd met groeten. De bruidegom, als een echte ridder en heer, moet zich een weg banen door de ballen en zijn bruid in zijn armen de hal in dragen, waar familieleden en vrienden hen ontmoeten.

Stap 3

In het deel van de kamer waar dans en ander amusement wordt gehouden, wordt een diavoorstelling gemaakt, die de kindertijd en adolescentie van het bruidspaar laat zien met komische of filosofische commentaren. U kunt dit doen met behulp van eerder voorbereide schijven met opgenomen foto's.

Stap 4

Er zijn verschillende opties om de muur achter de pasgetrouwden te versieren:

1) geïnterlinieerde ballonboog;

2) een boeket ballonnen onder het plafond, van waaruit veelkleurige linten naar de tafel van de bruid en bruidegom worden neergelaten;

3) decor van veelkleurige tule op de hele muur;

4) volgens oud-christelijk gebruik en met toestemming van de eigenaars worden iconen versierd met volksborduurwerk aan de muur verstevigd;

5) twee grote kransen gemaakt van bloemen die op elkaar zijn geplaatst - dit is het symbool van trouwringen.

Andere muren van de hal kunnen worden versierd met posters met komische tekeningen, bloemen met duiven, ringen en harten.

Stap 5

De organisator van de viering adviseert de gastheren meestal om gasten te plaatsen op basis van hun interesses. Aan elke stoel is een ballon met de naam van de gast bevestigd. De stoelen zijn versierd met tule, waarvan de kleur overeenkomt met de kleur van de jurk, trein, schoenen van de bruid.

Stap 6

De meest charmante decoratie is de feesttafel, waarvoor de gastvrouw volledig verantwoordelijk is. Geniet van de herinnering aan de gasten met een overvloed aan fruit: vakkundig gemaakte bloemen van watermeloenen, druiven, kiwi's, appels, enz.

Stap 7

Bij bruiloften kunt u ook niet-standaard decoraties van de feestzaal gebruiken. Maar dit vereist een overeenkomst met de toastmeester, omdat de hele bruiloft moet worden uitgevoerd volgens de stijl van decoraties. Als bijvoorbeeld een toastmeester, obers, muzikanten en zelfs gasten nationale kostuums dragen, zijn de muren versierd met passende attributen.

Stap 8

De eerste dans van het bruidspaar kan op een speciale manier worden versierd. De dansvloer is versierd met bloemen in de vorm van een hart. De afscheidsdans van de pasgetrouwden moet daar worden gehouden, maar in plaats van verse bloemen - slingers.

Aanbevolen: