Hoe Versier Je De Zaal Voor Het Schoolbal

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je De Zaal Voor Het Schoolbal
Hoe Versier Je De Zaal Voor Het Schoolbal

Video: Hoe Versier Je De Zaal Voor Het Schoolbal

Video: Hoe Versier Je De Zaal Voor Het Schoolbal
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

De laatste bel ging, alle eindexamens waren gehaald. Het moment komt om afscheid te nemen van leraren en klasgenoten. Het afstudeerfeest brengt afscheid van de kindertijd en opent de deur naar volwassenheid. Met ingehouden adem wachten meisjes en jongens op het einde van het schoolpad. Het inrichten van een feestzaal is een van de belangrijkste stappen bij de voorbereiding van een onvergetelijk feest. Het is noodzakelijk om over alles tot in het kleinste detail na te denken. Een afstudeerfeest gebeurt maar één keer in je leven en moet voor altijd worden herinnerd.

Hoe versier je de zaal voor het schoolbal
Hoe versier je de zaal voor het schoolbal

Het is nodig

  • Luchtballonnen;
  • Kerst slingers;
  • affiches;
  • bloemen;
  • gekleurd papier.

instructies:

Stap 1

Kijk eerst eens rond en ontdek welke kleur de boventoon voert in het interieur van de hal. Neem het als basis en begin gerust met het inrichten van de kamer. Begin met het inrichten van de hal met de meest populaire - ballonnen. Ze zullen je opvrolijken en een feestelijke sfeer creëren. Gebruik bij het decoreren ballonnen van niet meer dan twee of drie kleuren. Hang ze een of meer tegelijk aan muren en ramen.

Stap 2

Versier deuropeningen en zuilen met volumineuze bogen en ballonbloemen. Het is vooral plechtig nodig om de hoofdingang van het pand te versieren. Alle bogen moeten in perfecte harmonie zijn met de algemene toon van de vakantie, niet veel ruimte innemen en de ruimte van de hal niet blokkeren.

Stap 3

Gebruik niet alleen gewone ballonnen, maar ook gevuld met helium. Bind ze vast aan stoelleuningen of andere voorwerpen. Zet je fantasie, verbeeldingskracht aan en wees niet bang om te experimenteren. Schrijf verschillende gelukkige wensen op elke ballon.

Stap 4

Gebruik kerstboomslingers om de hal te versieren. Ze zien er heel mooi uit op de muren, langs de omtrek van ramen en deuren. Deze kleurrijke gloeilampen zorgen voor een magische sfeer op je schoolbal.

Stap 5

Hang speciale posters aan de muur met felicitaties die in de winkels worden verkocht. Maak zelf affiches. Lijm hiervoor verschillende vellen Whatman-papier en bevestig ze aan touwtjes met viltstiften. Hier kunnen leerkrachten, ouders en afgestudeerden verschillende wensen aan elkaar opschrijven. Plaats foto's van je klasgenoten op de poster.

Stap 6

Geen vakantie is compleet zonder bloemen. Zet ze in grote vloervazen en plaats ze in de hoeken van de kamer om ze de hele avond uit de weg te houden.

Stap 7

Pak gekleurd papier en snij er bloemen of bellen uit. Schrijf op elk een kort rijmpje. Plak ze dan op de muren van de kamer of spreid ze gewoon uit op de vloer.

Aanbevolen: