Hoe De Zaal Te Versieren Voor Het Jubileum?

Inhoudsopgave:

Hoe De Zaal Te Versieren Voor Het Jubileum?
Hoe De Zaal Te Versieren Voor Het Jubileum?

Video: Hoe De Zaal Te Versieren Voor Het Jubileum?

Video: Hoe De Zaal Te Versieren Voor Het Jubileum?
Video: Hoe maak je een ballonnenslinger 2024, Mei
Anonim

Jubilea in ons leven komen niet vaak voor, en daarom komen alle goede vrienden en familieleden van de held van de dag samen voor de viering. Ik zou graag willen dat de sfeer op deze dag gevuld is met respect voor de jarige, erkenning van zijn verdiensten, glimlachen en een goed humeur. Een licht en mooi ingerichte feestzaal kan hierbij helpen.

Hoe de zaal te versieren voor het jubileum?
Hoe de zaal te versieren voor het jubileum?

instructies:

Stap 1

Let allereerst op de hobby's van de held van de dag. Als hij iets verzamelt, waarom zet je dan niet de beste stukken uit zijn collectie onder glas en presenteer je het aan het publiek. Als de held van de dag - de beste en favoriete foto's. Als hij poëzie schrijft of muziek componeert, zorg er dan voor dat er ergens in de hal boeken met zijn werken staan of een instrument zodat de held van de dag het lied van zijn auteur kan zingen. Voor veel collega's en vrienden gaat het van een nieuwe kant open.

Stap 2

Maak een originele muurkrant voor de held van de dag. Probeer bij het ontwerpen de typische benadering te vermijden waarbij foto's van de held van de dag worden geplakt met grappige bijschriften. Wees creatief met uw ontwerpbedrijf. Bevestig uw collagefoto's met bloemen in uw handen, en in het midden van elke bloem - een wens voor de held van de dag. Je kunt de krant "Locomotive of Life" noemen en elke trailer is een levensmijlpaal met een wens. Of maak een muurkrant in de vorm van een boom met bladeren waarop gasten 's avonds wensen kunnen schrijven.

Stap 3

Als een vrouw een jubileum heeft, zorg dan voor een groot aantal vazen of containers voor bloemen, want in de regel komen gasten met bloemen, geven ze onmiddellijk en bloemen in prachtige vazen in de hoeken van de hal worden zelf de decoratie.

Stap 4

Bestel vooraf een stripverhaalportret van de held van de dag en hang deze voor de feesttafel. En net onder de banner - "Gelukkige verjaardag!"

Stap 5

Als de held van de dag meerdere kleinkinderen heeft, versier dan een deel van een van de muren met kindertekeningen, speciaal getekend voor het jubileum en die het leven van een grootvader of grootmoeder weerspiegelen. Velen zouden geïnteresseerd zijn om ze met kinderogen te bekijken.

Aanbevolen: