Hoe De Zaal Te Versieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Zaal Te Versieren?
Hoe De Zaal Te Versieren?

Video: Hoe De Zaal Te Versieren?

Video: Hoe De Zaal Te Versieren?
Video: Een hele spannende fitnessoefening | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Een vakantie, een feest is een vreugdevolle gebeurtenis voor mensen. Er zijn veel verschillende feesten in de wereld. En de meest voorkomende zijn - Nieuwjaar, bepaalde kalenderdagen (8 maart, 23 februari), verjaardag en natuurlijk een bruiloft … Een integraal onderdeel van de vakantie zijn niet alleen heerlijke traktaties, slimme kleding, mooie make-up, maar ook aankleding van de zaal. Je kunt niet alleen de hal decoreren, maar ook elke kamer, kantoor of appartement.

Hoe de zaal te versieren?
Hoe de zaal te versieren?

Noodzakelijk

  • Je hebt ballen nodig om de zalen te versieren.
  • Ballen zijn de meest voorkomende decoratie.
  • Ze kunnen worden opgeblazen met helium of gewoon.
  • Stof - het geeft lichtheid en verfijning aan de kamer. Het hangt allemaal af van welk materiaal je kiest (organza, chiffon, satijn).
  • Je kunt de kamer inrichten met allerlei decoratieve materialen.
  • De rijkste decoratie zijn natuurlijke bloemen, bijvoorbeeld rozen.

instructies:

Stap 1

Elke zaal, of het nu een feestzaal van een restaurant of een eetkamer is, moet worden versierd. Decoraties behouden de sfeer van een echte vakantie, de stemming van de gasten. Wanneer je de hal decoreert, moet je je verbeeldingskracht en vooral een gevoel voor verhoudingen niet vergeten. Als je de hal met ballonnen versiert, kies dan meer geschikte kleuren die met de hal worden gecombineerd. Maar het belangrijkste is dat de ballen er niet mee versmelten in het kleurenschema. De eenvoudigste decoratie zijn ballonnen opgeblazen met helium, die door de hele hal naar het plafond worden gelanceerd, en composities "fonteinen" worden op de tafels gemaakt. "Fontein" kan worden gemaakt van drie, vijf of meer ballen. Als u iets originelers wilt, hangt dat af van de vakantie. Er zijn veel soorten decoraties voor bruiloften, kinderfeestjes, oud en nieuw.

Stap 2

Als je de trouwzaal wilt decoreren, kun je niet alleen verschillende "fonteinen" op de tafels maken, maar ook heliumkettingen boven de hoofdtafel (meestal zitten de bruid en bruidegom aan deze tafel), ballonfiguren (zwanen, harten), en letters. U kunt verschillende delicate doorschijnende stoffen met draperie ophangen. Bedek stoelen en tafels met materiaal. Soms worden er bloemdecoraties gemaakt. Door de hele hal staan arrangementen van rozen en lelies. Ze zetten ook bloemen op de hoofdtafel, bij de ingang kun je een hele bloemenboog maken!Voor kinderfeestjes werken versieringen met bloemen en stof niet. Kinderen zijn dol op alles wat kleurrijk en fleurig is en vooral dat ze ermee kunnen spelen. Daarom is het het beste voor een kind om figuren van ballen te maken: je kunt elk favoriet speelgoed tot leven brengen. Het zal erg groot, helder, licht en gemakkelijk mee te nemen blijken te zijn. Je kunt bijvoorbeeld een clown, een grote feeënoctopus, een heldere auto, enkele sprookjesfiguren maken.

Stap 3

Nieuwjaar. Deze vakantie is absoluut voor iedereen: van kind tot volwassene. Meestal worden kerstbomen op oud en nieuw geplaatst. Versier ze met verschillende materialen: kerstboomversieringen, strikken, kaarsen, slingers, klatergoud, serpentijn, "regen". Maar je kunt ook je fantasie laten zien en versieren met sneeuwvlokken, die je zelf kunt maken van gekleurd glanzend papier. Je kunt de nieuwjaarshal ook versieren met veelkleurig klatergoud, strooiballen op de vloer. Dit zal een fantastische sfeer creëren.

Aanbevolen: