Hoe Versier Je De Zaal Mooi?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je De Zaal Mooi?
Hoe Versier Je De Zaal Mooi?

Video: Hoe Versier Je De Zaal Mooi?

Video: Hoe Versier Je De Zaal Mooi?
Video: DIY Oud u0026 Nieuw Ballonslinger | Westwing stijltips 2024, Mei
Anonim

In het leven van elke persoon zijn er feestdagen die worden gevierd in een groot gezelschap van vrienden of familieleden. Om dergelijke evenementen te vieren, wordt meestal een grote kamer gekozen, omdat het exacte aantal gasten bijna niet te voorspellen is, maar het is noodzakelijk om alle aankomsten te accommoderen. Bij het voorbereiden van een vakantie doet zich een probleem voor: hoe versier je de hal waarin het feest zal plaatsvinden?

Hoe versier je de zaal mooi?
Hoe versier je de zaal mooi?

Noodzakelijk

Folieslingers, elektrische slingers, tapijt, banner, draagbare lichtinstallaties

instructies:

Stap 1

Bij het kiezen van decoratiemethoden moet rekening worden gehouden met de specifieke kenmerken van de gevierde feestdag. Mee eens dat bij het vieren van het nieuwe jaar en de verjaardag de hal op verschillende manieren is ingericht. Waardeer ook de kenmerken van het pand waarin de viering zal plaatsvinden. Schets een kleine schematische tekening voor jezelf. Je moet een idee hebben van de grootte van de kamer. Let op de plaats en grootte van de ramen. Het is noodzakelijk om rekening te houden met het tijdstip van de dag waarop u de vakantie gaat vieren.

Stap 2

Begin met het schoonmaken van de hele kamer. Verwijder tafels, stoelen en ander klein meubilair. Was de vloeren grondig. Ook de ramen moeten gewassen worden. Gordijnen of tule wassen. Alles moet schoon zijn, want een ingerichte rommelige kamer zal de vakantie verpesten. Bepaal na een algemene schoonmaakbeurt waar de tafel komt te staan. Als er een groot aantal gasten wordt verwacht, moeten meerdere tafels aan elkaar worden gekoppeld. U kunt tabellen met de letter "P" plaatsen.

Stap 3

Kies een plaats in de hal waar een spontaan podium zal zijn waarop wordt geproost en gefeliciteerd. Deze plaats moet bovendien visueel worden gemarkeerd. Leg bijvoorbeeld een bordeauxrode of rode loper. Als op het feest in de aanwezigheid van microfoons is voorzien, plaats dan in plaats van het podium een standaard met microfoon.

Stap 4

Versier de omtrek van de hal met slingers. Het is het beste om speciale veelkleurige folieslingers te gebruiken. Ze zijn niet duur, maar ze reflecteren het licht goed en zorgen voor extra schittering in de kamer. Bedenk ook hoe u de elektrische verlichting het beste kunt plaatsen. De draden moeten onzichtbaar zijn. Plaats de slingers nooit op de grond, uw gasten kunnen erop gaan staan en de gloeilampen verpletteren. Gebruik een duralight die het gewicht van een volwassene kan dragen om de vloer te verlichten. Het moet echter zo worden gelegd dat er zo min mogelijk op wordt getrapt. Installeer extra draagbare lichtinstallaties.

Stap 5

De plaats aan de tafel waar de helden van de gelegenheid zullen zitten, moet worden toegewezen. Plaats hiervoor stoelen of fauteuils die opvallen tussen de rest van het meubilair. U kunt ook een speciale stijl van kookgerei gebruiken. Verstevig het spandoek op de meest opvallende plek in de hal met felicitaties. Zet kleine fonteinen op om in het donker te verlichten. Het zal een grote indruk op de gasten maken.

Aanbevolen: