Hoe Het Jaar Van Het Blauwe Paard Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Jaar Van Het Blauwe Paard Te Vieren?
Hoe Het Jaar Van Het Blauwe Paard Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van Het Blauwe Paard Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van Het Blauwe Paard Te Vieren?
Video: Hoe leefden onze voorouders - Wil Roebroeks over de mens van 6 mln jr geleden (NWO Spinoza te Paard) 2024, April
Anonim

Volgens de oosterse kalender is 2014 het jaar van het blauwe paard, en ook van het houten paard. En aangezien dit sierlijke dier erg wispelturig en eigenzinnig is, moet je je grondig voorbereiden op het feest.

Hoe het jaar van het blauwe paard te vieren?
Hoe het jaar van het blauwe paard te vieren?

instructies:

Stap 1

Begin allereerst met het opruimen van je huis. Het blauwe paard houdt niet van slordigheid. Gooi alle overbodige dingen en voorwerpen weg en maak zo ruimte vrij in huis voor de nieuwe vruchtbare energie die het Blauwe Paard in 2014 zal brengen. In het Oosten gelooft men dat het wegwerken van oude dingen zal helpen om alle problemen uit het verleden te vernietigen.

Stap 2

Ten tweede, versier je huis voor de nieuwjaarsviering. Laat het houten elementen zijn, zoals namaak van kegels, diverse gesneden beeldjes, houten vazen en natuurlijk een echte kerstboom. Het is beter om zelf versieringen voor haar te maken, het blauwe paard zal van de warmte van je handen houden, afkomstig van de vervalsingen. Het kleurenschema van het interieur moet worden gedomineerd door blauwgroene tinten. Het is beter om cadeaus in rood papier te verpakken. In China wordt aangenomen dat rood een symbool van geluk is.

Stap 3

De feesttafel moet ook passen. Zorg voor voldoende fruit, gekonfijt fruit, noten en diverse zoetigheden om het Blue Horse in 2014 te plezieren. Koop zeker mandarijnen en sinaasappels, die symbool staan voor geluk. Maak verschillende salades, alleen geen vissalades. Voor warme maaltijden kun je elk gerecht kiezen, nogmaals, alleen niet met vis. Garneer met veel kruiden. Bedek de tafel met een blauw of groen linnen tafelkleed, leg naast elk apparaat een linnen servet dat door een houten ring is geregen. Kaarsen in prachtige kandelaars versierd met dennenappels, linten en houten kralen zullen romantiek toevoegen.

Stap 4

En tot slot over de outfit voor het nieuwe jaar. Blue Horse zal dol zijn op losvallende zijden jurken in blauw, turkoois of blauw en hun tinten, evenals korte minirokjes met blouses van lichte stof. Grijs en zwart zullen het paard niet beledigen, dus een kleine zwarte jurk voor het nieuwe jaar is ook relevant. Je hoeft het alleen maar aan te vullen met een bijpassende sjaal van chiffon. Geef van sieraden de voorkeur aan kralen, hangers en oorbellen met houten inzetstukken. Smaragden, aquamarijnen, jade, turkoois en andere blauwgroene stenen en mineralen zijn geschikt.

Aanbevolen: