Hoe Het Jaar Van Het Paard Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Jaar Van Het Paard Te Vieren?
Hoe Het Jaar Van Het Paard Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van Het Paard Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van Het Paard Te Vieren?
Video: Leren galopperen l PaardenpraatTV 2024, Mei
Anonim

Astrologen geloven dat het jaar succesvol en gelukkig zal zijn als je vanaf de eerste minuten het dier wint dat het beschermt. Om dit te doen, moet u bij het vieren van het nieuwe jaar de tafel goed dekken, de juiste kleding, woondecoraties en geschenken voor dierbaren kiezen.

Hoe het jaar van het paard te vieren?
Hoe het jaar van het paard te vieren?

instructies:

Stap 1

Voer een week voor de vakantie een algemene schoonmaak van het huis uit. Ontdoe je van alle onnodige rommel in je leven. Een paard is een schoon dier en het zal worden bezocht door degenen die de omstandigheden creëren die daarvoor geschikt zijn.

Stap 2

Het is wenselijk dat geschenken voor het nieuwe jaar ook symbolisch zijn. Dit kunnen houten beeldjes zijn in de vorm van een paard of zacht speelgoed, maar ook borden, kalenders, schilderijen met haar afbeelding. Een geweldig cadeau - miniatuur hoefijzers voor geluk, bellen.

Stap 3

Je moet het huis versieren met slingers, klatergoud, papieren sneeuwvlokken en lantaarns. Het is raadzaam om een klein beeldje in de vorm van een paard aan te schaffen en deze op een plank te zetten, zodat deze het hele jaar door als talisman dienst doet. Op oudejaarsavond kun je natuurlijk niet zonder kerstboom. Tegen het jaar van het paard kun je het niet alleen versieren met speelgoed, maar ook met kleine verse appels.

Stap 4

Een mooi gedekte tafel is een van de belangrijkste onderdelen van de nieuwjaarsvakantie. Het moet gerechten bevatten van groenten, fruit, veel kruiden, verschillende soorten kaas. Het paard houdt van vers voedsel, dus het is beter om het zonder blikvoer te doen. Om welzijn in huis te brengen en de gastvrouw van het volgende jaar te plezieren, kunt u een salade met havermout maken of havermoutkoekjes als dessert serveren. Van drankjes op tafel moet er mineraalwater, natuurlijke sappen, champagne zijn.

Stap 5

Kleding voor het jaar van het paard moet gemaakt zijn van natuurlijke stoffen - wol, zijde, leer. Alle tinten groen, blauw, grijs, blauw zijn acceptabel in het kleurbereik. Zorg ervoor dat je sieraden hebt, zowel kostbaarheden als sieraden zijn welkom. Het belangrijkste is dat ze met smaak zijn geselecteerd en het beeld aanvullen, omdat het paard niet tegen slechte smaak kan.

Aanbevolen: