Hoe De Dag Van Een Engel Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Dag Van Een Engel Te Vieren?
Hoe De Dag Van Een Engel Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van Een Engel Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van Een Engel Te Vieren?
Video: Dit kan absoluut niet op jouw Engelendag. 2024, Mei
Anonim

Helaas is zo'n feestdag als de dag van de engel niet wijdverbreid genoeg. Veel mensen weten niet eens precies wanneer ze het moeten vieren. Maar lange tijd werd aangenomen dat de naam een heel grote rol speelt in het leven en het lot van een persoon. Dus weten over de dag van de engel zou leuk zijn, evenals het vieren ervan.

Hoe de dag van een engel te vieren?
Hoe de dag van een engel te vieren?

instructies:

Stap 1

Eerst moet je de datum van de vakantie weten, bijvoorbeeld voor Catherine de dag van de engel is 24 november, voor Nicholas op 16 mei en 19 december, voor Marina op 28 februari en voor Denis op 12 mei. Dus nu gaat de fantasie aan het werk.

Stap 2

Je kunt thuis een klein feestje geven, vrienden uitnodigen met dezelfde naam als de jouwe. Versier het appartement ter gelegenheid van het feest: hang prachtige engelen aan de gordijnen en het plafond, print de originele informatie over je naam en bevestig deze aan de muren. Het is een goed idee om een taart te hebben die je kunt decoreren met een crèmekleurige belettering met de naam van de genodigden. Je kunt ook verschillende feestwedstrijden bedenken die verband houden met de vakantie, bijvoorbeeld "namen" spelen.

Stap 3

Elke vakantie is een geweldige gelegenheid om vrienden te ontmoeten. Je kunt naar een café, bar of club gaan.

Geef elkaar cadeaus met een thema: dit kunnen beeldjes van engelen zijn of andere snuisterijen die op de een of andere manier met uw naam te maken hebben. Bovendien bieden moderne winkels een breed scala aan prachtige ansichtkaarten, geschikt voor deze specifieke vakantie, en met interessante informatie die kenmerkend is voor de eigenaar van de naam.

Stap 4

Als het weer het toelaat, is een picknick in de natuur de ideale optie. Bereid je favoriete salades en sandwiches voor en ga naar de rivier. Kamperen op een warme zomerdag is niet alleen prettig, maar ook goed voor je gezondheid.

Stap 5

Ook kan zo'n vakantie met ouders worden gevierd. Het waren tenslotte deze mensen die je die naam gaven. Vul deze dag met zoete herinneringen en warme communicatie met dierbaren. Vergeet niet om je engelendag te vieren. Voeg nog een rode dag toe aan je agenda. Vergeet niet ook je vrienden te feliciteren, zelfs degenen die niet precies weten wanneer hun engelendag is. Het is zo fijn om te weten dat iemand iets meer over je weet dan jij. Fijne engelendag!

Aanbevolen: