Hoe Maak Je Met Je Eigen Handen Bruiloftszwanen Voor Een Auto

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Met Je Eigen Handen Bruiloftszwanen Voor Een Auto
Hoe Maak Je Met Je Eigen Handen Bruiloftszwanen Voor Een Auto

Video: Hoe Maak Je Met Je Eigen Handen Bruiloftszwanen Voor Een Auto

Video: Hoe Maak Je Met Je Eigen Handen Bruiloftszwanen Voor Een Auto
Video: Het Volkswagen busje als jouw trouwauto 2024, April
Anonim

Voor de auto van de pasgetrouwden kun je zelf twee zwanen maken, hun grootte kan elk zijn. Om dit te doen, moet je penoplex, wat stof en verf voorbereiden.

Hoe maak je met je eigen handen bruiloftszwanen voor een auto
Hoe maak je met je eigen handen bruiloftszwanen voor een auto

Ondanks de overvloed aan verschillende goederen in winkels, is het tegenwoordig vrij moeilijk om accessoires te vinden die de auto van de pasgetrouwden kunnen versieren. Je kunt natuurlijk sieraden bestellen bij een privémeester, maar in de regel is zo'n plezier erg duur. Het zal veel winstgevender en aangenamer zijn om zelf iets als decoratie te maken. Je kunt bijvoorbeeld zwanen uitvoeren, die een symbool zijn van liefde en trouw.

Gereedschappen en materialen voor werk

Voor de vervaardiging van zwanen moet worden voorbereid: penoplex van verschillende diktes, het ene vel moet 5 cm dik zijn, het andere 2,5 cm Je hebt nodig: een schaar, een briefpapiermes, een potlood, een lijmpistool, schuurpapier, polymeerklei, golfpapier, acrylverf, kralen en linten. Amarilpapier kan worden vervangen door een nagelvijl, maar acrylsamenstelling is nodig in drie kleuren: rood, wit en zwart.

Technologie voor het maken van zwaan

Om te beginnen moet je op papier het hoofd en de nek van een zwaan afbeelden van het formaat dat je nodig hebt. U kunt de voltooide afbeelding gebruiken door deze af te drukken op een vel A 4. De resulterende afbeelding moet worden bijgesneden. Je zou dus een patroon voor een zwaan moeten krijgen.

Vervolgens moet u penoplex gebruiken met een dikte van 5 cm. Een sjabloon uit papier moet op het oppervlak worden bevestigd om de contouren met een potlood te volgen. Met een briefpapiermes kun je het hoofd en de nek van een zwaan uit penoplex snijden. Gebruik een kantoormes om de randen van het werkstuk af te ronden.

Nu kunt u doorgaan met het snijden van het lichaam voor de zwaan. Het moet de vorm hebben van een ovaal, de breedte moet 15 cm zijn en de lengte moet 30 cm zijn. Om een ovaal te maken, moet een dunnere penoplex worden gebruikt. Nadat het ovaal op het tafeloppervlak is gelegd, moet lijm op de bovenkant van het werkstuk worden aangebracht, ze moeten ook vanaf het einde de nek van de zwaan bedekken. Het is noodzakelijk om hete lijm te gebruiken om het lichaam en de nek aan het hoofd te hechten.

Om het oppervlak van de nek en het hoofd glad te maken, moet het werkstuk worden geschuurd met schuurpapier, de abrasiviteit moet gelijk zijn aan 180. Met de uitsparingen voor de ogen kunt u de stompe kant van het kantoormes vormen. Penoplex hiervoor hoeft maar een klein beetje te worden ingedrukt.

Om een egalisatie te vormen tussen de dunne hals en het ovale lichaam, moeten twee zijdelen worden uitgesneden, nadat vooraf de afstand van de hals tot de rand van het ovaal is gemeten. Deze onderdelen moeten gemaakt zijn van piepschuim. Vervolgens moeten ze aan de zijkanten van de nek worden gelijmd.

De nek moet worden bedekt met polymeerklei en vervolgens drogen. De klei moet in 3 lagen worden aangebracht. Bij elke laag moet de kleioplossing steeds vloeibaarder worden gemaakt, waardoor het oppervlak perfect waterpas wordt.

Nu kun je beginnen met het tekenen van de snavel en ogen met een potlood. Daarna kun je doorgaan met het wit schilderen van de zwanenhals. Rode verf wordt gebruikt om de snavel te kleuren, zwart voor de ogen.

Kralen moeten aan de ogen worden geplakt, je kunt doorgaan met het versieren van het lichaam van de zwaan. Maak hiervoor stoffen flappen door ze aan één kant in de vorm van een accordeon te naaien met een typemachine. Hoe meer van dergelijke strepen gemaakt moeten worden, hoe mooier het lichaam van de zwaan zou moeten zijn. Zodra de shuttles zijn genaaid, kunt u ze met een nietmachine of lijm aan het lichaam bevestigen. Voor hun vervaardiging kunt u ook golfpapier gebruiken.

Aanbevolen: