Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Khabarovsk

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Khabarovsk
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Khabarovsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Khabarovsk

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Khabarovsk
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

Het Verre Oosten is een Russische regio met een aanzienlijk, maar onbenut toeristisch potentieel. Desalniettemin kun je zelfs nu in de steden van deze regio, zoals Khabarovsk, het nieuwe jaar vrolijk vieren voor zowel gasten als inheemse inwoners van de stad.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Khabarovsk
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Khabarovsk

instructies:

Stap 1

Reserveer voor oudejaarsavond een stoel in een van de restaurants van de stad. In 2011 kostte het je tussen de 2.000 en 6.000 per persoon. Oudejaarsavond in een restaurant als Fiesta de Rio kost je bijvoorbeeld 5.000 roebel. Naast diverse soorten snacks, warme maaltijden, desserts en alcohol is deze prijs inclusief een entertainment- en showprogramma met deelname van artiesten en de aantrekkingskracht van de gasten zelf.

Stap 2

Organiseer voor een groot gezelschap zelf een feest. Speciale vakantiebureaus, zoals het Khabarovsk-bureau "Rafinad", kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het leveren van presentatoren, artiesten, dansers, goochelaars en muzikanten. Maar wees voorbereid op aanzienlijke uitgaven. Alleen de diensten van een professionele DJ in Khabarovsk worden bijvoorbeeld geschat op 1500 roebel per uur of meer.

Stap 3

Zoek een locatie voor een zelf georganiseerd feest. Je kunt de zaal huren van een café of restaurant dat op oudejaarsavond gesloten is, maar dat zal erg duur zijn. Een veel goedkopere en interessantere optie kan het huren van een tram zijn voor het organiseren van een banket en een feest voor onderweg. Zo combineer je het nieuwjaarsfeest en een stadstour. De kosten van een dergelijke service zijn 2000 roebel per uur met betaling voor het werk van de bestuurder, de minimumtijd voor het huren van een tram is twee uur.

Stap 4

Vier het nieuwe jaar in de natuur. Om dit te doen, bestelt u een huis of een hotelkamer in een van de toeristische centra in de buurt van Khabarovsk. Een kamer in een hotel op basis van Zaimka Plyusnina kost u bijvoorbeeld 1.500 tot 8.000 roebel per nacht, afhankelijk van het ontwerp en de grootte. Ook in het hostel kun je skiën, het badhuis bezoeken en een feestelijk diner bestellen in een lokaal restaurant.

Stap 5

Als u graag actief wilt ontspannen, bezoek dan een van de nachtclubs van de stad - Bellagio, Zeppelin of een andere. Het menu daar zal vrij eenvoudig zijn in vergelijking met het restaurant, maar je krijgt de mogelijkheid om de hele nacht te dansen op de muziek die bij je past.

Aanbevolen: