Hoe Een Gelukkige Dag Van De Verpleegster Te Wensen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gelukkige Dag Van De Verpleegster Te Wensen?
Hoe Een Gelukkige Dag Van De Verpleegster Te Wensen?

Video: Hoe Een Gelukkige Dag Van De Verpleegster Te Wensen?

Video: Hoe Een Gelukkige Dag Van De Verpleegster Te Wensen?
Video: Werken in het ziekenhuis: Verpleegkundige 2024, April
Anonim

Verpleegkunde is een van de belangrijkste beroepen, zonder wiens vertegenwoordigers het onmogelijk is om een ziekenhuis voor te stellen. Ze voldoen aan alle doktersvoorschriften, zorgen voor patiënten en spelen een belangrijke rol bij de behandeling van patiënten.

Hoe een gelukkige dag van de verpleegster te wensen?
Hoe een gelukkige dag van de verpleegster te wensen?

instructies:

Stap 1

De Dag van de Verpleegster wordt jaarlijks op 12 mei gevierd. Op deze dag werd de oprichter van de verpleegdienst, Florence Nightingale, geboren. Ze was de eerste die een dienst organiseerde voor de verzorging van gewonde soldaten tijdens de Krimoorlog en een liefdadigheidsstichting om 's werelds eerste school te creëren die vrouwen opleidt in dit moeilijke vak.

Stap 2

In Rusland werd deze feestdag pas in 1993 officieel erkend, hoewel de medische zorg voor vrouwen in ziekenhuizen onder Peter I werd georganiseerd. Maar na zijn dood werd zo'n noodzakelijk beroep 100 jaar vergeten.

Stap 3

Op deze dag is het gebruikelijk om alle verpleegkundigen te feliciteren met de vakantie, om hen te bedanken voor zo'n moeilijk, maar zeer belangrijk en hard werk. Het werk van een verpleegkundige bestaat immers vaak niet alleen uit het verstrekken van medicijnen, maar ook uit een vriendelijk woord van tijd, aandacht en ondersteuning aan de patiënt.

Stap 4

Je kunt de vertegenwoordigers van dit beroep feliciteren met warme woorden, uitgedrukt in een eenvoudige of poëtische vorm. Dat laatste kun je zelf bedenken of met behulp van internet, want er zijn nogal wat gedichten - van serieus tot humoristisch.

Stap 5

Als geschenk kunt u een gedenkwaardig souvenir geven dat symbool staat voor medische activiteiten, of een boeket bloemen. En als de presentatie van het geschenk gepaard gaat met woorden van dankbaarheid, dan is dit de beste felicitatie voor uw professionele vakantie.

Stap 6

Om een familielid te feliciteren met Verpleegkundigendag kunt u de tafel dekken en vrienden en goede kennissen uitnodigen voor een bezoek. Spreek tijdens het feest woorden van dankbaarheid uit voor het harde werk van de verpleegster, waardoor mensen zich beter voelen, voor sympathie, empathie en vriendelijke woorden. Moge deze dag lang herinnerd worden door de held van de gelegenheid, want met haar dagelijkse zorg voor de zieken verdiende ze het.

Aanbevolen: