Hoe De Dag Van De Verpleegster Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Dag Van De Verpleegster Te Vieren?
Hoe De Dag Van De Verpleegster Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van De Verpleegster Te Vieren?

Video: Hoe De Dag Van De Verpleegster Te Vieren?
Video: Werken in het ziekenhuis: Verpleegkundige 2024, April
Anonim

12 mei is Internationale Dag van de Verpleging dankzij Florence Nightingale, die de Verpleegdienst organiseerde tijdens de Krimoorlog. Er zijn verschillende manieren om deze vakantie te vieren.

Hoe de Dag van de Verpleegster te vieren?
Hoe de Dag van de Verpleegster te vieren?

Noodzakelijk

Whatman papier, stiften, medische hulpmiddelen

instructies:

Stap 1

Als uw familielid verpleegster is, regel dan een galadiner. Kies en kook gerechten waar de held van de gelegenheid dol op is. Dek de tafel. Bereid een cadeau voor. Het kan iets grappigs zijn, gerelateerd aan medicijnen, of elk ander item dat je "bewaker van de gezondheid" echt nodig heeft. U kunt ook een wenskaart presenteren die u zelf kunt samenstellen.

Stap 2

Veel leuker is het om deze vakantie in een team door te brengen. En hoewel er praktisch geen vrije tijd is op het werk in het ziekenhuis, kun je toch een beetje feeststemming toevoegen door de rustruimte voor het personeel op een speciale manier in te richten. Maak posters met felicitaties op een humoristische, ironische manier. Cartoons die je zelf hebt getekend of die je van internet hebt gedownload en afgedrukt, zien er heel grappig uit. Verschillende medische hulpmiddelen die mogelijk niet geschikt zijn voor direct gebruik, kunnen worden omgezet in originele composities. Wees creatief en maak een boeket spuiten, weef iets van druppelaars, versier reageerbuisjes, enz.

Stap 3

Tijdens het werk kunt u een feestelijke buffettafel organiseren, omdat de tijd niet te veel tijd toelaat. Leg een tafelkleed op tafel en regel verschillende hapjes en drankjes - thee, koffie, sap. U dient zich tijdens de dienst niet te vermaken met alcohol. Voor degenen die het al hebben afgerond, is het echter verstandig om een flesje graden op te zetten.

Stap 4

Als je toch van plan bent om als team samen te komen, dan is het gepast om een originele felicitatie voor te bereiden in mondelinge, muzikale en andere vormen. Dit kunnen deuntjes, opnieuw gemaakte liedjes, parodieën en meer zijn. Bereid dit alles van tevoren voor, het is het beste voor een actieve groep om samen te komen en de stof te bespreken en samen te stellen. Als het nodig is, oefen het dan.

Aanbevolen: