Hoe Organiseer Je Een Onvergetelijk Nieuwjaarsfeest

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Onvergetelijk Nieuwjaarsfeest
Hoe Organiseer Je Een Onvergetelijk Nieuwjaarsfeest

Video: Hoe Organiseer Je Een Onvergetelijk Nieuwjaarsfeest

Video: Hoe Organiseer Je Een Onvergetelijk Nieuwjaarsfeest
Video: Hoe organiseer je een event? Gebruik het stappenplan van MBO Amersfoort! 2024, April
Anonim

De nieuwjaarsvakantie is de beste gelegenheid om uw fantasieën waar te maken. Dit is het moment waarop je de status en positie in de samenleving, problemen en ziekten kunt vergeten, in een sprookje kunt duiken en gewoon plezier kunt hebben, zoals in de kindertijd, zonder te kijken naar wat mensen zeggen.

Hoe organiseer je een onvergetelijk nieuwjaarsfeest
Hoe organiseer je een onvergetelijk nieuwjaarsfeest

Voordat u met de basisvoorbereiding begint, moet u een bedrijf kiezen voor de viering. Er zijn hier verschillende opties:

- om in een nauwe familiekring samen te komen of alle familieleden uit te nodigen, zelfs de meest verre familieleden;

- tête-à-tête met een geliefde in een romantische setting;

- een rumoerig groot gezelschap van vrienden, collega's of gewoon goede kennissen;

- in trotse eenzaamheid.

Zodra het bedrijf is geselecteerd, moet een acceptabele plaats voor een feest gezamenlijk worden besproken, op basis van de capaciteiten, verlangens en voorkeuren van elk. En wat je moet doen, welke wedstrijden je moet houden of in welke stijl je je moet kleden, laat iemand beslissen en organiseren - het leukste en meest ingewikkelde lid van je team.

Een ticket naar een onbekende bestemming of een toeristische reis naar verre landen

Als je om wat voor reden dan ook het nieuwe jaar alleen moet vieren, dan kun je een vlieg- of treinkaartje nemen naar een plek waar je nog nooit bent geweest, en het klokkenspel wordt blij verwelkomd in de koets of aan boord, omringd door vreemden.

Als het geld het toelaat, kun je de vakantie vieren op een cruiseschip of onder een palmboom in warme landen. Touroperators hebben veel aanbiedingen voor de nieuwjaars- en kerstvakantie voor elke smaak en portemonnee: van skigebieden en ijshotels tot stranden aan de oevers van de oceanen.

Zo'n reis kun je maken met je geliefde en een klein gezellig gezelschap.

Een camping in het bos of een landhuis weg van de drukte van de stad

Een groot luidruchtig bedrijf zal zich niet vervelen ver van de bewoonde wereld, en een radicale verandering in de omgeving en levensomstandigheden zal u in staat stellen zoveel mogelijk te ontspannen. Door een huisje te huren op een camping met elektriciteit, verwarming en water, voorkom je dat je tijd verspilt aan het creëren van minimale voorzieningen. En in een land of landhuis met kachel heeft verwarming of een open haard zijn eigen charme en romantiek.

In de natuur kun je veilig de dichtstbijzijnde kerstboom versieren en rondedansen leiden, liedjes zingen; rodelen, en als je een paard hebt, dan rodelen; sneeuwfiguren beeldhouwen; ga van de glijbanen op ijs; wentelen in de sneeuw; regel een sneeuwballengevecht van muur tot muur.

En wat is er lekkerder dan na de wintersport thee of barbecue op het vuur gekookt?

Carnaval of gestileerd familiefeest

Voor banketbakkers en aanhangers van de nieuwjaarstradities als gezinsvakantie, kun je afwisseling toevoegen en de viering echt gedenkwaardig maken. Om dit te doen, is het de moeite waard om een schijn van een carnaval te organiseren met een verscheidenheid aan kostuums of een feest in een bepaalde stijl te geven. De aanwezigheid van een kostuum is een voorwaarde voor het vieren van het nieuwe jaar.

Het is niet nodig om dure outfits te kopen - improviseer en bedenk een afbeelding van je eigen spullen en accessoires. Om een komische situatie te creëren, moeten alle gezinsleden van rol wisselen. Om dit te doen, moet je je gepast kleden om meer gelijkenis te creëren. Vergeet de gewoonten van het familielid dat je portretteert niet - kopieer ze. Dit moet er allemaal grappig uitzien, maar pas op dat u niemand beledigt. Het zal zeker moeilijk zijn om zo'n nieuwjaar in een andere rol te vergeten!

Aanbevolen: