Welk Speelgoed Te Kiezen Voor Een Kat?

Inhoudsopgave:

Welk Speelgoed Te Kiezen Voor Een Kat?
Welk Speelgoed Te Kiezen Voor Een Kat?

Video: Welk Speelgoed Te Kiezen Voor Een Kat?

Video: Welk Speelgoed Te Kiezen Voor Een Kat?
Video: Spelen in huis - zorg voor voldoende speelgoed voor je kat 2024, April
Anonim

In veel gezinnen met katten worden ze gezinsleden. Deze dieren zijn erg aanhankelijk en als je hun leven goed indeelt en speelgoed voor katten koopt of zelf maakt, zullen ze geen overlast veroorzaken.

Welk speelgoed te kiezen voor een kat?
Welk speelgoed te kiezen voor een kat?

Om te voorkomen dat deze huisdieren meubels en behang bederven, is het de moeite waard om speciaal kattenspeelgoed in de winkel te kopen of zelf te maken.

Welk speelgoed kun je kopen voor katten?

Je kunt speelgoed voor katten kopen in winkels waar er een brede selectie van deze apparaten is en die totaal verschillend zijn, inclusief modern interactief speelgoed voor katten.

  1. Touw teasers. Dit zijn veren, verschillende rinkelende balletjes of figuren die aan een touwtje zijn vastgebonden. Ontworpen voor: jonge katten en kittens die graag spelen. Dergelijk speelgoed voor katten kan met de hand worden gemaakt, het is helemaal niet moeilijk.
  2. Ballen of ballen. Totaal verschillende texturen: zacht, hard, glad, met puistjes, geluiden makend. Dieren hebben plezier door ze door het huis te jagen of hun klauwen te slijpen. De speelgoedkrabpaal is een geliefd vermaak voor katten.
  3. Speelgoed met vulling. Deze speeltjes zijn meestal gevuld met kattenkruid. Dieren zijn dol op deze geur. Dit speelgoed zal de meest luie kat wakker maken. Het is de moeite waard om verbeeldingskracht te tonen om erachter te komen hoe je speelgoed voor een kat kunt maken.
  4. Speelcentra voor deze dieren. Als je meerdere katten hebt, is dit precies wat je nodig hebt. Dit is een huis, een bed, tunnels en een speelgoedkrabpaal voor katten.

Dergelijke centra hebben slechts één nadeel: ze zijn niet geschikt voor kleine appartementen, omdat ze te veel ruimte innemen en hun kosten vrij hoog zijn. Als je niet klaar bent voor dergelijke uitgaven, maak het speelgoed dan zelf.

Als je van je kat houdt, geef haar dan wat vreugde en ze zal je bedanken met haar genegenheid.

Aanbevolen: