Hoe Een Bruiloft Te Weigeren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloft Te Weigeren?
Hoe Een Bruiloft Te Weigeren?

Video: Hoe Een Bruiloft Te Weigeren?

Video: Hoe Een Bruiloft Te Weigeren?
Video: Trouwen op huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen - Afl. 5/5 Hoe plan je een bruiloft? 2024, Maart
Anonim

Iemand kan het niet uitstaan om te trouwen, en sommige meisjes, bijna aan de vooravond van het feest, begrijpen dat ze haast hadden, er niet over nadachten en bang waren. Als u zich zorgen maakt over de schaduw van sluiers of decoraties voor auto's en twijfelt over de juiste keuze, is het beter om de voorbereiding te pauzeren en uzelf te begrijpen.

Hoe een bruiloft te weigeren?
Hoe een bruiloft te weigeren?

instructies:

Stap 1

Helaas gebeuren pauzes aan de vooravond van de bruiloft niet alleen in melodrama's, maar ook in het leven. De redenen om bijna onder het gangpad afscheid te nemen, kunnen verschillende factoren zijn. Dus moeilijke relaties met familieleden van de tweede helft schaden de relatie vaak net aan de vooravond van de bruiloft ernstig. Moderne jonge mensen geven er immers de voorkeur aan om hun geliefde al in de status van bruidegom of bruid aan hun ouders te presenteren. Als de schoonmoeder of schoonmoeder te opgewonden en zelfs geschokt is door de aanstaande bruiloft, kunnen ze per ongeluk of opzettelijk ruzie veroorzaken. ze in hetzelfde gebied. Zet de puntjes op de i: er komt een bruiloft en familieleden mogen zich er niet mee bemoeien.

Stap 2

Vaak ontstaan er vaker conflicten naarmate de plechtige datum dichterbij komt. Verwacht niet dat een formeel huwelijk u en uw wederhelft op wonderbaarlijke wijze zal veranderen. Een gierige (kieskeurige, sombere) bruidegom zal het kadaster niet verlaten met een genereuze ziel van het bedrijf, net zoals een frivole en excentrieke bruid, die haar uitverkorene niet waardeert, geen delicatesse en zorg voor anderen zal ontvangen samen met een stempel in haar paspoort. In dit geval is het echt beter om het niet naar de bruiloft te brengen. Hoe te vermijden: Als je echte problemen in je relatie ziet, praat er dan eerlijk over. Het is nu beter om elkaar halverwege te leren ontmoeten dan in een huwelijk te treden met de persoon die je ergert.

Stap 3

Niet minder moeilijk is de situatie met verliefd worden aan de vooravond van de bruiloft - niet met de door jou gekozen, maar met een andere. De realiteit van het leven is dat koppels naar het kadaster komen met een solide achtergrond achter zich. Gedurende de lange jaren van romantiek en samenleven, is de oude romantiek geleidelijk aan het verdwijnen. Dus, hongerig naar passie, kunnen jonge harten aantrekkelijk lijken voor iemand anders. Hoe te vermijden: kalmeer en orden je gevoelens. Hoogstwaarschijnlijk zijn de zenuwen die een wrede grap met je uithalen de schuld. Een collega op het werk complimenteert je met hoe de sluier bij je past, en thuis met je verloofde zul je saai budgetteren en vloeken vinden of je je tante Larisa uit Luhansk moet bellen. Stop in eindeloze problemen en beantwoord de vraag: van wie houd je echt, en zonder wie je nog lang en gelukkig zult leven.

Aanbevolen: