Top 10 DIY-ideeën Voor Het Decoreren Van Halloween

Inhoudsopgave:

Top 10 DIY-ideeën Voor Het Decoreren Van Halloween
Top 10 DIY-ideeën Voor Het Decoreren Van Halloween

Video: Top 10 DIY-ideeën Voor Het Decoreren Van Halloween

Video: Top 10 DIY-ideeën Voor Het Decoreren Van Halloween
Video: 10 QUICK u0026 EASY HALLOWEEN DIYS | Spooky Home Decor You Can Make Last Minute For Halloween In 2021! 2024, April
Anonim

In Rusland wordt Halloween overal gevierd. Elk jaar zijn er meer en meer fans van deze vreselijke vakantie. Halloween staat bekend om zijn parafernalia, die soms angst en afschuw oproepen. Om thuis de feestelijke Halloween-sfeer na te bootsen, zijn er enkele goede ideeën die het waard zijn om te weten.

Top 10 DIY-ideeën voor het decoreren van Halloween
Top 10 DIY-ideeën voor het decoreren van Halloween

instructies:

Stap 1

De belangrijkste decoratie voor Halloween is een pompoen. Je moet pompoenen in de winkel kopen en er absoluut alles uit snijden. De les zelf, een pompoen snijden, zal heel interessant zijn. Om een huis voor Halloween te versieren is het niet nodig om iets uit een pompoen te snijden, je kunt deze groente in verschillende maten kopen en mooi schikken, of beschilderen met verf in verschillende kleuren.

Beeld
Beeld

Stap 2

Als je geen verse groenten wilt kopen, kun je een pompoen maken van afvalmateriaal: wollen draad, papier, stof.

Beeld
Beeld

Stap 3

Allerlei schedels, heksenhoeden, enge beeldjes kunnen in de winkel worden gekocht en door het hele huis worden verspreid. Dit is de snelste manier om je huis te versieren voor Halloween.

Beeld
Beeld

Stap 4

Maak een geest of mummie. Een geest is gemakkelijk te bouwen. Om dit te doen, moet u een witte stof gebruiken, het is beter als deze doorschijnend is. Je moet een ballon met helium erin doen en een gezicht tekenen. Je kunt van servetten een kleine geest maken en in plaats van een hoofd bijvoorbeeld een pingpongbal bevestigen. Je kunt mummies maken, maar dat zal natuurlijk moeilijker zijn. Als u echter paspoppen in huis heeft, kunt u deze in verband of gaas wikkelen.

Beeld
Beeld

Stap 5

Uitstekende benen. Poten die onder verschillende voorwerpen uitsteken, kunnen een leuke decoratie zijn. Om dit te doen, moet je panty's of kousen nemen en deze vullen met watten of iets dergelijks om het er realistisch uit te laten zien. Je kunt schoenen op dergelijke "benen" zetten.

Beeld
Beeld

Stap 6

Kandelaars. Het is een even populair Halloween-attribuut als de pompoen. Je kunt kandelaars kopen of zelf maken. Hiervoor zijn glazen potten, glazen geschikt - de verbeelding zal je vertellen hoe je ze moet versieren.

Beeld
Beeld

Stap 7

Bladeren. Halloween is een herfstvakantie, dus je kunt je huis versieren met gevallen vergeelde bladeren.

Beeld
Beeld

Stap 8

Feestelijke tafel. Als u uw gasten wilt verrassen, decoreer dan de feesttafel op een speciale manier: met themaservetten, kandelaars, kunstmatige spinnen.

Beeld
Beeld

Stap 9

Gesneden beeldjes. Knip figuren uit papier: kraaien, vleermuizen, spoken. Hang ze overal op.

Beeld
Beeld

Stap 10

Kransen. Dit is ook een vrij populaire decoratie voor deze feestdag. Voor kransen kunt u alle beschikbare materialen gebruiken.

Aanbevolen: