Hoe Versier Je Een Huis Voor Halloween

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Huis Voor Halloween
Hoe Versier Je Een Huis Voor Halloween

Video: Hoe Versier Je Een Huis Voor Halloween

Video: Hoe Versier Je Een Huis Voor Halloween
Video: DIY Haunted House using TRASH! Trash to Treasure Ep.1 - Halloween Edition! 2024, Mei
Anonim

Halloween, of Allerheiligen, wordt geassocieerd met horror en mystiek. Een integraal onderdeel van de viering is het creëren van een griezelig interieur en een bijbehorende sombere sfeer. Het interieur hoeft echter niet altijd horror te worden en het bloed in de aderen te koelen, het kan leuk zijn en de nadruk leggen op de herfst en zijn geschenken.

Hoe versier je een huis voor Halloween
Hoe versier je een huis voor Halloween

Rustiek decor, vol met alle tinten oranje, geel, bruin, zal passender zijn dan ooit.

Pompoen - over het hoofd

Het belangrijkste kenmerk van de vakantie is Jack's pompoenlantaarn. Voor zelfproductie heb je een scherp mes, een kleine pompoen en draad nodig. Snijd voorzichtig de bovenkant van de pompoen af, gebruik een lepel om het vruchtvlees en de zaden te verwijderen. Gebruik een pen of viltstift om de contouren van de ogen en mond te tekenen, voorzichtig uitgesneden met een mes. Maak minimaal twee gaten in de pompoen en steek de draad erdoor. Plaats een kaars in de pompoenkop en bevestig de lantaarn zelf op een stabiel frame.

Het kost minder tijd om papieren pompoenen te maken. Snijd identieke stroken van decoratief papier, waaier ze aan één kant uit, strijk ze recht tot een bal en zet ze vast aan de andere kant. Maak een pompoenstaart van een wijnkurk, vastgezet met een draad of een lijmpistool.

Een pompoen kan niet alleen een decoratief element zijn, maar ook een heel praktisch iets, bijvoorbeeld een vaas. Gebruik hetzelfde principe om de pompoen van het vruchtvlees te schillen en een ornament of een angstaanjagende grimas uit te snijden. Om te voorkomen dat er water uit de vaas stroomt, maakt u alleen in het bovenste gedeelte verschillende soorten gaten.

Plaatsers van decoratieve pompoenen zullen helpen om de feesttafel te versieren. Kies voor decoratie klein fruit, elk omwikkeld met een heldere vlecht.

Skelet "in de kast" en kijkende ogen

Knip de skeletdelen uit wit papier en plak ze op de koelkastdeur. Als gasten 's nachts samenkomen, zorg er dan voor dat het skelet niet verloren gaat in het donker, traceer de omtrek van de botten met nagellak die oplicht in het donker.

"Let op, je wordt in de gaten gehouden!" zo'n gevoel kan bij uw gasten worden opgewekt door "grote ogen" objecten. Knip de contouren van de ogen uit wit papier, "animeer" ze met behulp van de pupillen en plak ze op vazen, trottoirbanden, bloempotten en deuren.

Gaas naar buiten brengen

Om een "handmatige" afgietsel te maken, heb je een plastic fles, draad, bal of bal, stijfsel en een spuitfles nodig. Plaats de bal op de fles, maak een draadframe. Bedek de resulterende structuur met gaas en bedek overvloedig met water en zetmeel, leg de plooien voorzichtig neer en laat volledig drogen. Verwijder de adductie van het frame, lijm de ogen vast en plaats deze op een horizontale ondergrond. Op dezelfde manier kun je kleine geesten maken die de kroonluchter zullen versieren. Om ze te maken, in plaats van een fles en een bal, neem je een plastic beker en een tennisbal, zetmeel kan worden vervangen door PVA-lijm verdund met water.

Aanbevolen: