Hoe Geef Je Een Verrassingsfeestje?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Verrassingsfeestje?
Hoe Geef Je Een Verrassingsfeestje?

Video: Hoe Geef Je Een Verrassingsfeestje?

Video: Hoe Geef Je Een Verrassingsfeestje?
Video: Jeanette verrassingsfeestje 50 jaar 2024, Mei
Anonim

Het organiseren van een feest voor een jarige is een uitstekend cadeau dat veel vreugdevolle emoties en aangename herinneringen zal brengen aan de held van de gelegenheid. Als hij zijn verjaardag niet wil vieren, aangezien deze onderneming lastig is, kun je alle zorgen op jezelf nemen en het plezier geven om met vrienden te communiceren voor de vakantie. Om het feest echter tot een succes te maken en geen last te worden voor de jarige, moet u rekening houden met verschillende aanbevelingen.

Hoe geef je een verrassingsfeestje?
Hoe geef je een verrassingsfeestje?

Hoe organiseer je een surprise party: richtlijnen

Zorg ervoor dat de tijd van het feest geschikt is voor de jarige. Als hij op deze dag zijn dagelijkse routine niet verandert, zou je hem misschien met een verrassing kunnen verrassen. Daarnaast kan zowel in het komende weekend als enkele dagen na de verjaardag een soortgelijk feest worden georganiseerd.

Zorg ervoor dat de jarige geen belangrijke plannen heeft voor deze en volgende dagen (een goed georganiseerd evenement heeft misschien niet het beste effect op zijn prestaties). Het is raadzaam dat de organisator vooraf met de held van de gelegenheid afspreekt over een bijeenkomst op de dag van het evenement, en zo tijd "reserveert" voor een verrassing.

Bepaal het bedrag dat u aan het feest kunt besteden. Als je de kosten zelf gaat dekken, denk dan goed na over alle mogelijke kosten. Het is een goed idee om de financiering van het feest te delen met andere gasten als ze akkoord gaan met het aanbod. Bel mogelijke kandidaten en maak met hen een inschatting.

Nodig alleen degenen uit met wie de jarige vriendschappelijke betrekkingen onderhoudt. Gasten dienen vooraf, minimaal een week voor het evenement, te worden gewaarschuwd voor de geplande actie. Bij de voorbereiding van een verrassingsfeestje is een belangrijke voorwaarde het in acht nemen van de strengste geheimhouding. Geef daarom in een aparte paragraaf aan dat de jarige niet op de hoogte is van het toekomstige feest als je uitnodigingen per post naar gasten stuurt. Benadruk dit punt ook bij het persoonlijk uitnodigen. Vergeet niet: één onoplettende gast die de jarige belt met vragen over de dresscode of tijd, maakt al je inspanningen teniet.

Een verrassingsverjaardagsfeestje hoeft geen thema te hebben, maar toch kan de originele stilering de feestdagen een speciale charme geven. Er zijn veel mogelijke thema-opties, van een Bollywood-vakantie tot een warm Hawaiiaans feest. Als je besluit de voorkeur te geven aan een thema, maak dan ook een kostuum voor de jarige! Anders zal hij zich erg ongemakkelijk gaan voelen in zijn dagelijkse outfit bij ontslagen gasten.

Bij het organiseren van een verrassingsfeestje kun je kiezen voor elk soort verwennerij: van een picknick en een buffettafel tot een galabanket. Het belangrijkste is dat het feestmenu de favoriete gerechten van de jarige moet bevatten. Vergeet bovendien niet een spectaculaire en heerlijke cake die de feesttafel zal versieren. Koop vuurwerk of kaarsen voor een spetterende presentatie.

Dat historische moment waarop de gasten onverwacht de held van de gelegenheid ontmoeten met uitroepen van "Surprise!" en luid vuurwerk, mag niet dienen als het hoogtepunt van de vakantie. Als de jarige de rest van de avond bezig is met nadenken over wat te doen met ongenode gasten, bedenk dan dat je idee is mislukt. Denk goed na en plan het verloop van de avond goed, bereid entertainment en wedstrijden voor voor alle aanwezigen. Hoewel de belangrijkste speciale gebeurtenis de held van de gelegenheid zou moeten zijn, blijft u de baas over het feest.

Een paar laatste woorden

Hoe goed het idee van een verrassingsfeestje ook is, onthoud dat sommige mensen toch niet van verrassingen houden. Als je vriend er de voorkeur aan geeft om onafhankelijk en van tevoren al zijn tijd te plannen, zorgvuldig geschenken te kiezen en vrijetijdsactiviteiten te organiseren, zal hij waarschijnlijk niet blij zijn met zo'n vakantie.

Hoogstwaarschijnlijk zal het feest een last voor hem blijken te zijn, en voor jou - verspilde tijd. Als dit niet zo is, en je geliefde houdt van het onverwachte, houdt van grappige trucs en allerlei verrassingen - ga ervoor!

Aanbevolen: