Hoe Een Café Te Versieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Café Te Versieren?
Hoe Een Café Te Versieren?

Video: Hoe Een Café Te Versieren?

Video: Hoe Een Café Te Versieren?
Video: How to Make a Latte Art Heart | Perfect Coffee 2024, April
Anonim

Een banket in een café of restaurant is een integraal onderdeel van elke vakantie, of het nu een jubileum, een bruiloft of gewoon een verjaardag is. En aangezien elke vakantie op zijn eigen manier uniek is, moet alles wat erbij hoort ook bijzonder zijn. Het interieur van een café kan een feestlocatie origineel maken, ook al leek het je aanvankelijk niet zo. Versier het gewoon zelf.

Banketzaal zorgt voor een feestelijke sfeer
Banketzaal zorgt voor een feestelijke sfeer

Noodzakelijk

Tafelkleden, stoelhoezen, bloemen, vazen, kaarsen

instructies:

Stap 1

Voordat u rechtstreeks naar de decoratie gaat, moet u zorgvuldig het originele interieur van het café bestuderen. Stel je voor wat en waar je het kunt plaatsen. Bepaal in welke stijl u de zaal voor uw feest wilt zien.

Stap 2

Begin met het decoreren van stoelen en tafels. Helaas zijn er in cafés vaak niet erg formele tafelkleden en onopvallende stoelen. Je kunt deze items veredelen met een mooie stof. Bedek de tafels met de geselecteerde tafelkleden en leg sneeuwwitte (of een andere geschikte kleur) hoezen op de stoelen. U kunt ze zelf naaien, bestellen of huren bij vakantiebureaus. Bind de rugleuningen van de stoelen vast met mooie linten.

Stap 3

Een van de belangrijkste decoraties op de tafels is natuurlijk eten. Maar het eten wordt op de borden gezet, die niet waterpas achter het tafelkleed mogen blijven. Vul naast eten en keukengerei de tafelruimte met hoge glazen vazen met bloemen of lange kaarsen.

Stap 4

Een ander hoogtepunt van de tafel zijn de zitplaatsen voor gasten. Ze kunnen verschillende vormen hebben, zoals eenvoudige rechthoeken met de naam van de genodigde, en origineler. Een kaartje dat bijvoorbeeld aan een groene appel is vastgemaakt, ziet er leuk uit. Afhankelijk van de stijl van de vakantie, kunt u uw eigen versie kiezen.

Stap 5

Je kunt het interieur van het café op verschillende manieren inrichten. Traditioneel - met ballen. Je kunt er verschillende vormen, bogen, harten van maken of ze gewoon in de hal hangen. Onlangs is de decoratie van de hal met verse bloemen en stoffen populairder geworden. Als de vakantie gestileerd is, voeg dan elementen van deze stijl toe in het café voor een meer consistent gevoel.

Stap 6

Het belangrijkste is om het niet te overdrijven met versieringen. Beter minder details dan dat gasten in de ogen rimpelen door de verzadiging van kleuren en vormen. In ieder geval zijn de belangrijkste decoratie van de vakantie de helden van de gelegenheid.

Aanbevolen: