Hoe Versier Je Een Café Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Café Voor Een Bruiloft?
Hoe Versier Je Een Café Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Versier Je Een Café Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Versier Je Een Café Voor Een Bruiloft?
Video: Trouwen in Frankrijk - Vlog #19 2024, Mei
Anonim

Huwelijksvoorbereidingen zijn plezierige klusjes. Er zullen veel zorgen op je schouders vallen en de tijd voor voorbereiding zal schromelijk ontbreken. In de laatste dagen voor het feest moet je de feestzaal mooi inrichten. Hoe maak je het gezellig en feestelijk?

Hoe versier je een café voor een bruiloft?
Hoe versier je een café voor een bruiloft?

Noodzakelijk

  • -Ballonnen;
  • -welke man;
  • -bloemen.

instructies:

Stap 1

Maak tijdens het kiezen van een locatie voor een bruiloft een lijst met cafés en restaurants die geschikt zijn voor uw feest. Controleer hun locatie, parkeergelegenheid en andere details. Nadat je eindelijk de kamer hebt gekozen, vraag je het personeel wanneer je de kamer mag inrichten. Als uw budget het toelaat, nodig dan een professionele ontwerper uit.

Stap 2

Als het gaat om het inrichten van een kamer voor een bruiloft, moet u allereerst beginnen met het uiterlijk en de grootte van de plaats. Als het een klein restaurant of café is, ga dan niet overboord met versieringen. Verfraai de muren en ramen met een paar bal- en bloemstukken en gordijnen. Vul het interieur aan met bloemen gepresenteerd door de gasten. Dit zal voldoende zijn.

Stap 3

Als het feest plaatsvindt in een enorme feestzaal of een grote eetzaal en het aantal gasten de honderd heeft overschreden, neem dan de aankleding van de kamer met alle ernst. Organiseer eerst een interieurcentrum. Dit kan een pasgetrouwde tafel zijn met een bruidstaart, ijssculptuur, chocoladefontein of een andere soortgelijke structuur. Maak je bruiloftsdecor compleet met bloemstukken, ballonnen, kaarsen en stoffen gordijnen.

Stap 4

Versier de hal met ballonharten of knoop ze in meerdere rijen in lange slingers en hang ze aan het plafond. Zet ze vast met een nylondraad.

Stap 5

Maak slingers van bloemen, levende takken van berken, linden, esdoorn, sparren, dennen, herfstbladeren. Hang veelkleurige vlaggen rond de hal en plaats ze kruiselings op de muren.

Stap 6

Bevestig boven de tafel van de pasgetrouwden het opschrift "Advice and love". Doe het met Whatman-papier. Knip er grote letters uit, schilder ze in verschillende kleuren en bevestig ze met plakband of speldjes aan de muur. Versier de tafel met herbaria, bloemen en bladcomposities.

Aanbevolen: