Hoe Versier Je Een Feest?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Feest?
Hoe Versier Je Een Feest?

Video: Hoe Versier Je Een Feest?

Video: Hoe Versier Je Een Feest?
Video: 24 SNELLE MANIEREN OM JE HUIS TE VERSIEREN VOOR EEN FEESTJE 2024, Maart
Anonim

Een feest is altijd geweldig, het is lachen, positief, glimlachen en vreugde. Dit is de sfeer van een vakantie, en wat voor vakantie is compleet zonder versieringen? Iedereen kan gasten uitnodigen en snacks bereiden, maar iedereen die van een gewoon appartement een discobar of een huisje een jungle vol geheimen en wonderen maakt, kan een sfeer creëren die sprankelend is als een glas champagne. Misschien werk je als een tovenaar en versier je je feest op een ongebruikelijke manier?

Hoe versier je een feest?
Hoe versier je een feest?

Noodzakelijk

  • - naamkaartjes;
  • - lichte gerechten;
  • - decoratieve ornamenten voor glazen;
  • - fruit;
  • - waslijnen;
  • - vlecht;
  • - linten en stof;
  • - kerstverlichting;
  • - neonlampen;
  • - netwerk;
  • - verfblikken en ballonnen;
  • - pruiken, neuzen, petten en ander klatergoud.

instructies:

Stap 1

Plan waar de behandeltafel zal zijn. Als u een bepaalde opstelling voor uw gasten heeft, moet u naamkaartjes maken. Je kunt ze zelf maken, of je kunt kant-en-klare kopen en gewoon ondertekenen.

Stap 2

Gerechten kunnen ongebruikelijk en kleurrijk zijn. Strooi mandarijnen op tafel tussen borden en bestek - het ziet er geweldig uit. Versier cocktails met mooie paraplu's en canapés met gloeiende glitterspiesjes. De winkels bieden een grote keuze aan wijnglazen en glazen van gekleurd glas met decor.

Stap 3

Als het feest plaatsvindt in de datsja, zullen stronken van gezaagde bomen, boomstammen, spreien van spreien op het gras dienen als vervanging voor tafels. Fruit kan in manden worden geplaatst, of nog beter, appels, peren en trossen bananen kunnen met decoratieve veters direct aan de takken van echte bomen worden gehangen. Dit wordt een leuke, handsfree "fruit" eetwedstrijd.

Stap 4

Nu over het inrichten van een kamer of territorium, als het feest op straat plaatsvindt. Slingers met gekleurde lichten kunnen worden gespannen langs lage struiken, bogen, een hek, in een appartement - langs kroonlijsten en kroonluchters, trapleuningen. Een slinger is immers niet alleen een decoratie voor het nieuwe jaar. Armvol met helium gevulde ballonnen kunnen worden vastgemaakt aan tuinhuisjes, schommels en zelfs tafelpoten.

Stap 5

Als je iets ongewoons wilt, gebruik dan je fantasie en geïmproviseerde middelen. Bind bijvoorbeeld witte waslijnen aan verschillende voorwerpen. Knip ongebruikelijke vormen uit karton: sterren, harten, vissen. Spreid ze uit op het oppervlak en blaas ze vanaf een afstand van 20 centimeter uit met metaalverf uit een blikje. U kunt autolakken gebruiken. Zilver en goud zien er geweldig uit onder de schijnwerpers. Pons de gedroogde figuren met een perforator en bevestig ze aan de uiteinden van de touwtjes.

Stap 6

Installeer neonlampen in de dansruimte, rek witte stof rond de omtrek, je kunt grote decoratieve vlechten en linten gebruiken voor strikken. Als alternatief kunt u een oud visnet gebruiken om de apparatuur te isoleren van de dansende gasten, maar voor gebruik, was het, droog het en blaas het ook uit met zilververf.

Stap 7

En tot slot, versier jezelf en je gasten! Hoe belachelijk het ook klinkt, als de gasten geen glimlach in huis brengen, kan het evenement worden verpest door een van de 'norse mopperaars'. En zodat zo'n persoon je vrienden niet in verlegenheid brengt, en jij in feite aanbiedt om een kostuumbal te houden. Maskers, pruiken - het is zo'n zeldzaamheid - om je midden door de week als Cleopatra of Musketier te verkleden, en niet op Nieuwjaar en Halloween. Stel dat je een doos met alle benodigde apparatuur bij de ingang hebt, als de gasten thuis niet klaar zijn - geef ze gerust een pet en rode neuzen met fluitjes.

Aanbevolen: