Hoe De Tafel Te Dekken Voor Een Buffettafel

Inhoudsopgave:

Hoe De Tafel Te Dekken Voor Een Buffettafel
Hoe De Tafel Te Dekken Voor Een Buffettafel

Video: Hoe De Tafel Te Dekken Voor Een Buffettafel

Video: Hoe De Tafel Te Dekken Voor Een Buffettafel
Video: Het opdekken van bestek glazen en vaste attributen 2024, April
Anonim

Het buffet is een feestelijk banket waarbij alle genodigden staand drinken en eten. Het bijzondere van dit type organisatie van een feestelijk evenement is dat gasten meer tijd besteden aan het communiceren met elkaar dan aan drinken en eten. In tegenstelling tot het traditionele feest is de buffettafel democratischer. Dergelijke evenementen worden georganiseerd wanneer het in een beperkte tijd nodig is om een aanzienlijk aantal gasten te ontvangen.

Buffet tafel
Buffet tafel

instructies:

Stap 1

Bedek de buffettafels met bankettafelkleden zodat de uiteinden rond de tafel op dezelfde manier naar beneden hangen, ongeveer 5-10 cm van de vloer. Steek de hoeken van het tafelkleed vanaf de uiteinden naar binnen en bevestig de uiteinden aan de zijkanten, zodat er een rechte hoek ontstaat.

Stap 2

De buffetkaart bestaat uit een gevarieerd assortiment aan snacks. U kunt warme tweede gangen opnemen, zoals kalkoen of heel gebakken varken. Snijd het vlees in kleine plakjes zonder de vorm van het karkas te verstoren. Dit gerecht wordt gegeten met een snackbord en snackbestek. Maak alle snacks in kleine porties zodat ze gemakkelijk staand kunnen worden gegeten met een enkele vork.

Stap 3

Schik snacks in het midden van de buffettafel, langs de randen - stapels borden, bestek en glazen voor alcoholische dranken en frisdranken.

Stap 4

Schik de gerechten zo dat deze beschikbaar zijn voor alle gasten die al hapjes op hun bord hebben gezet en voor degenen die het net gaan doen.

Stap 5

Er moeten voldoende borden en wijnglazen zijn zodat je niet voor extra gerechten gaat, maar rustig communiceert met vrienden.

Stap 6

Het grootste deel van de snacks zijn kleine sandwiches - canapés, gehaktballen of kleine schnitzels, salades, kleine pannenkoeken met verschillende vullingen, tomaten, komkommers, kleine taarten, ingemaakte champignons.

Stap 7

Zorg ervoor dat je vleeskebab op tafel hebt, zeevruchten en vis op kleine spiesjes, champignons gebakken in zure room in julienne-gerechten.

Stap 8

Kies alcoholische dranken voor de tafel naar wens - het kan cognac, wodka, whisky en droge wijn zijn.

Stap 9

Van frisdranken, zet: mineraalwater, literboxen sappen, cola.

Stap 10

Organiseer het serveren van fruit en desserts. Snijd de afgewerkte honingcake in kleine blokjes en steek een tandenstoker in elke kubus.

Stap 11

Bereid het benodigde aantal papieren servetten en afvalbakken voor waar gasten een servet of een half opgegeten stuk kunnen gooien.

Aanbevolen: