Hoe De Tafel Te Dekken Voor Een Diplomaverdediging

Inhoudsopgave:

Hoe De Tafel Te Dekken Voor Een Diplomaverdediging
Hoe De Tafel Te Dekken Voor Een Diplomaverdediging

Video: Hoe De Tafel Te Dekken Voor Een Diplomaverdediging

Video: Hoe De Tafel Te Dekken Voor Een Diplomaverdediging
Video: poleren en indekken van een standaard couvert bij "de lekkerste school Nederland" 2024, April
Anonim

Elke student wil staatsexamens goed halen en zijn diploma verdedigen. Cadeaus, bloemen, een gedekte tafel zullen de examencommissie in een uitstekende stemming brengen. Misschien zal de "bescherming" dan plaatsvinden in een meer welwillende sfeer.

Diploma verdediging tafel
Diploma verdediging tafel

Buffet tijdens de verdediging van het diploma

Het krachtigste argument voor een uitstekend cijfer is natuurlijk de kennis van de student. Maar elk smakelijk gerecht is een culinaire ambassadeur, die helpt om begrip op te bouwen bij docenten in relatie tot studenten. Het zal helpen om het gewenste positieve effect op examinatoren te produceren.

Het is belangrijk om te beslissen wanneer precies de tafel wordt gedekt - voor of na de examens. Meestal wordt een gebeurtenis die al heeft plaatsgevonden gevierd met een feest.

Als de sfeer op de universiteit democratisch is, laten we zeggen een bepaald analoog van een niet-alcoholische buffettafel in de intervallen tussen de verdediging van diploma's door verschillende studenten.

Hier zijn enkele van de gerechten die een buffettafel kan bevatten:

- eiwitten van gekookte eieren met rode kaviaar;

- canapés van verschillende soorten;

- hamroulettes;

- taarten;

- sappen, mineraalwater.

Het verdedigen van een diploma is een langdurig proces, de commissie zal moe en hongerig worden. En elke leraar zou in een goed humeur moeten zijn. Deze gerechten zullen hen helpen hun kracht te versterken om alleen positieve punten in het dagboek voor de hele groep te plaatsen.

Nadat iedereen geslaagd is voor de examens of daarvoor, kun je de tafel verder dekken. Er zijn hier 3 opties:

- eten bestellen in een café of restaurant met bezorging (maar kant-en-klaarmaaltijden kopen is vrij duur, en niet alle studenten zijn bereid een aanzienlijk bedrag te doneren);

- er worden meerdere activisten geselecteerd die goed koken; ze zullen examinatoren veroveren met hun heerlijke gerechten, ze zullen loyaler en welwillender worden;

- koop wat snacks, en neem wat mee van huis.

Wat moet u voorbereiden op de verdediging van het diploma?

Snackgerechten zijn helemaal niet moeilijk te bereiden. Zelfgemaakt - veel goedkoper dan gekochte, als je het probeert, zullen ze qua uiterlijk en smaak niet toegeven aan de "restaurants".

Probeer tijdens de staatsverdediging van het diploma de leraren te verrassen met zo'n heerlijke snack, die snel klaar is en waarbij een minimum aan producten wordt gebruikt, je kunt het "Komisia" noemen. Dit is wat je nodig hebt:

- ongezoete koekjes zoals crackers;

- harde kaas;

- spek.

Eerst moet je berekenen hoeveel examinatoren er tijdens de staat zullen zijn. Het is beter om meer snacks te hebben, omdat studenten ook willen eten.

Rasp de kaas fijn, leg deze op de koekjes en wikkel elke reep spek er omheen. Nu moet je de koekjes op een bakplaat leggen en ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 ° C plaatsen. Dan wordt een gerecht genaamd "Komisia", of misschien "Commissie", eruit gehaald, gekoeld, in een plastic zak gedaan en naar de universiteit gedragen. Daar wordt het in de magnetron opgewarmd en geserveerd. Natuurlijk is het beter om te weten hoe het woord "commissie" wordt gespeld om de eindexamens met waardigheid te halen en het gerecht correct te noemen - "Voor een gerespecteerde commissie".

Het is niet moeilijk om broodjes met ham te maken, zodat ze ook kunnen worden ingeleverd voor de verdediging van het diploma. Het is beter om plakjes te kopen, spullen: kaas, eieren, kruiden gemengd met mayonaise. Rol vervolgens in een rol, steken met een tandenstoker.

Met behulp hiervan worden verschillende hapjes gemaakt - snack en zoet. Vergeet de diplomatafel niet mooi te decoreren met bloemen, ballonnen en een heerlijke sfeer is gegarandeerd.

Aanbevolen: