Waar Te Rijden Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Waar Te Rijden Op Een Bruiloft
Waar Te Rijden Op Een Bruiloft

Video: Waar Te Rijden Op Een Bruiloft

Video: Waar Te Rijden Op Een Bruiloft
Video: Wedding clip | trouwvideo | trouwfilm | Bruiloft | Eefje + Jasper 06-07-2018 2024, April
Anonim

Er is een goede oude traditie - na het kadaster gaan de pasgetrouwden een wandeling maken. Het volledige gezelschap van gasten met een trouwstoet achter zich of een klein gezelschap met een vriend en vriendin van de bruid en bruidegom, maar de moderne jeugd probeert deze traditie niet te doorbreken. Waar gaan pasgetrouwden meestal heen om te rijden op een bruiloft?

Waar te rijden op een bruiloft
Waar te rijden op een bruiloft

instructies:

Stap 1

Bezoek de attracties in uw stad of gemeente die alle pasgetrouwden in uw omgeving graag bezoeken. Dit zijn monumenten voor beroemde mensen, sculpturale of architecturale monumenten, bruggen of andere plaatsen waar geliefden hun liefde gewoonlijk bevestigen door een slot op te hangen en de sleutels ervan in het water te gooien.

Stap 2

Reserveer vooraf zeilen op een jacht, riviertram, motorschip langs de waterweg van uw stad. Het wordt mooi en romantisch als je rozenblaadjes meeneemt en ze in het water gaat gooien. Vergeet tijdens het rijden op het water niet om het aangename tijdverdrijf op een videocamera vast te leggen of foto's te maken.

Stap 3

Laat vlinders of duiven de lucht in voor een wandeling in het park. Dergelijke diensten worden geleverd door vakantiebureaus, particulieren. Organiseer oud Russisch entertainment op je trouwwandeling. U kunt in de winter op een slee rijden, in de zomer in een koets of te paard.

Stap 4

Denk aan mensen die een vriendelijke en belangrijke rol in uw leven hebben gespeeld, bijvoorbeeld uw leraren, opvoeders, uw vrienden, buren die de bruiloft niet konden bijwonen. Breng een bezoek aan zulke mensen, bezoek je studie- en werkplekken.

Stap 5

Ga naar het platteland buiten de stad. Wandelen in een veld met kamilles en andere weidebloemen, en in de winter met skiën op sneeuwglijbanen, wandelen in een besneeuwd bos, kan een grote inspiratiebron zijn voor pasgetrouwden.

Stap 6

Misschien zijn er in uw stad oude kastelen, landgoederen, herenhuizen, kapellen, tempels, mystieke gebouwen. Bezoek dergelijke plaatsen, zorg ervoor dat u een foto maakt tegen hun achtergrond. Je foto's zullen een geweldige combinatie zijn, dankzij de oudheid van de architecturale structuur en modern geklede jonge mensen.

Aanbevolen: