Hoe Te Rijden Op De Neva

Inhoudsopgave:

Hoe Te Rijden Op De Neva
Hoe Te Rijden Op De Neva

Video: Hoe Te Rijden Op De Neva

Video: Hoe Te Rijden Op De Neva
Video: Boat trips and sightseeing tours on the NEVA river , St Petersburg Russia ( Ultra 4K) 2024, Mei
Anonim

St. Petersburg wordt met recht het Venetië van het Noorden genoemd, deze stad is zo mooi en pittoresk. Net als Venetiaanse grachten splitst de stad de Neva en zijn armen in delen. Als je een leuke stadstour wilt maken en het ongewone uitzicht op St. Petersburg wilt bewonderen, kies dan voor een wandeling langs de rivier.

Hoe te rijden op de Neva
Hoe te rijden op de Neva

instructies:

Stap 1

In St. Petersburg vindt u plezierboten, in de buurt is een gids en een megafoon wenkt iedereen die langs de Neva wil varen. De belangrijkste ligplaatsen van de kleine vloot bevinden zich in de buurt van de Pevchesky en Blue Bridge, in de buurt van het Sheremetyevsky-paleis, aan de dijk van het paleis, in de buurt van het hotel in Moskou en aan de dijk van Robespierre. Het is daar dat je een plezierboot moet zoeken.

Stap 2

Selecteer de excursie die u wilt maken. Ze verschillen in de route en de tijd dat het schip onderweg zal blijven. Populair zijn wandelingen langs de Neva met toegang tot de Finse Golf, evenals wandelingen langs de stadsgrachten, waarbij de gids u interessante informatie zal geven over de plaatsen die u passeert.

Stap 3

Ook out-of-town routes zijn erg in trek bij reizigers. Motorschepen varen van St. Petersburg naar Peterhof (de reis duurt ongeveer twee uur enkele reis). Toeristen houden van wandelingen naar Fort Alexander en Fort Konstantin, gelegen in de richting van Kronstadt, naar het Nevsky-bospark, het Oreshek-fort, gelegen nabij de bron van de Neva aan het meer van Ladoga.

Stap 4

Let op nachtexcursies. Ze vinden meestal plaats van middernacht tot vier uur 's ochtends. Je bewondert de beroemde bruggen vanaf het water en zelfs meer dan eens tijdens de nacht.

Stap 5

Als geen van de bestaande routes bij je past, raak dan niet ontmoedigd. Bij het huren van een boot kun je een standaard route kiezen, meerdere routes met elkaar combineren en ook je eigen wijzigingen en aanvullingen op bestaande routes doorvoeren.

Stap 6

Nadat de route is geselecteerd, moet u een kaartje betalen (de kosten beginnen vanaf ongeveer driehonderd roebel) of een motorschip huren (een voertuig van de klasse "Fontanka" of "PS" kost u vanaf vijfduizend roebel per uur).

Aanbevolen: