Hoe Een Restaurant In Te Richten?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Restaurant In Te Richten?
Hoe Een Restaurant In Te Richten?

Video: Hoe Een Restaurant In Te Richten?

Video: Hoe Een Restaurant In Te Richten?
Video: How to make a restaurant #3 2024, April
Anonim

Ze worden, zoals je weet, ontmoet door hun kleding. Deze algemene uitdrukking geldt niet alleen voor het menselijk uiterlijk, maar ook voor het interieur van die instellingen die mensen elke dag bezoeken. Heerlijk eten is slechts een deel van het succes van het restaurant. Het is net zo belangrijk om het restaurant mooi in te richten.

Hoe een restaurant in te richten?
Hoe een restaurant in te richten?

instructies:

Stap 1

Interieurdecoratie hangt grotendeels af van de thematische focus van de instelling. Als een restaurant bijvoorbeeld Italiaans is, dan moeten de decoraties erin aan Italië doen denken. In zo'n restaurant is het niet overbodig om de vlag van Italië op te hangen. Versier de muren met foto's van landgezichten, afbeeldingen van objecten die onmiddellijk associëren met een bepaald land of een bepaald land. De draak is een prachtige decoratie voor een Chinees restaurant, Venetiaanse maskers - voor Italië, chrysanten - voor Japan, nestpoppen, balalaika's en Dymkovo-speelgoed - voor Rusland.

Stap 2

Een prachtige decoratie van het restaurant is het schilderij aan de muren. Dit geeft de kamer meteen een bijzondere chic. Een mooi en hoogwaardig geschilderde muur ziet er veel duurder uit dan foto's en posters. Neem contact op met een ervaren interieurarchitect, bekijk hun portfolio. Naast het fresco zelf kunnen de muren worden versierd met stucwerk en reliëfs. Het belangrijkste is dat ze stilistisch en thematisch worden gecombineerd. Als er bijvoorbeeld uitzicht op Frankrijk van de 19e eeuw op de muren is geschilderd, moet het ornament op de reliëfs overeenkomen met het tijdperk, in dit geval zou het passend zijn om de kamer in de Empire-stijl te decoreren.

Stap 3

Kies een kleurenschema voor uw restaurant. Er mogen niet te veel basiskleuren zijn die de kamer zullen versieren, het zal pretentieus en smaakloos lijken. Twee of drie kleuren zijn voldoende. De kleuren van de muren, tafelkleden, servetten en gordijnen voor de ramen moeten met elkaar worden gecombineerd. Verlichting speelt ook een belangrijke rol. Als de hal verduisterd is, zal het een gezellige sfeer in het restaurant creëren, in welk geval kaarsen op de tafels passen, kroonluchters en kandelaarsvormige lampen zullen er indrukwekkend uitzien. In een meer avant-gardistische kamer zijn kaarsen nutteloos en het is gebruikelijk om ze te verlichten met koud en fel licht.

Stap 4

Voor vakanties en feesten zijn restaurants op een speciale manier ingericht. Als een restaurant een bruiloft of een jubileum organiseert, moet de decoratie van de zaal plechtiger zijn dan op gewone dagen. Verse bloemen zullen frisheid en elegantie toevoegen aan het feestelijke interieur. Zet ze in verschillende kleine, sierlijke vazen op de tafels van de gasten. Boeketten mogen niet te groot zijn, anders voorkomen ze dat mensen naar de lekkernijen grijpen, of kunnen ze zelfs vallen, waardoor de tafelkleden onder water komen te staan en de stemming verpest wordt. Kies bloemen zonder penetrante geur, want sommige bezoekers zullen het misschien niet leuk vinden. Linten en gordijnen kunnen dienen als een goede decoratie voor het interieur. U kunt de wijnglazen van gasten decoreren met mooie satijnen strikken. Gordijnen en tafelkleden die niet alleen als een recht stuk stof naar beneden hangen, maar zijn verzameld in ingewikkelde sierlijke plooien, zien er interessant en origineel uit. Versier je restaurant met ballonnen. Je kunt een groot figuur van ballonnen bestellen en een van de muren ermee decoreren. Het is het beste om het te plaatsen waar het minste aantal mensen is, dan blijven de ballen intact en wordt de beweging van gasten niet beperkt. Soms is het gebruikelijk om ballonnen met helium aan de rugleuningen van stoelen te binden, het ziet er prachtig uit, maar nogmaals, je moet goed nadenken of een dergelijke decoratie de gasten zal hinderen, of een per ongeluk geraakte ballon zal barsten, waardoor iedereen in de buurt bang wordt.

Aanbevolen: