Hoe Gaat Het Matchmaking Vandaag?

Inhoudsopgave:

Hoe Gaat Het Matchmaking Vandaag?
Hoe Gaat Het Matchmaking Vandaag?

Video: Hoe Gaat Het Matchmaking Vandaag?

Video: Hoe Gaat Het Matchmaking Vandaag?
Video: How to hack FreeFire ? Solving auto back problems and matchmaking problems? United Mod apk..? 2024, April
Anonim

Op dit moment is de kennismaking met de ouders van de bruid niet zo magnifiek en plechtig als voorheen. Sommige tradities zijn vergeten en verloren gegaan, maar er is nog steeds wat pracht aanwezig.

Hoe gaat het matchmaking vandaag?
Hoe gaat het matchmaking vandaag?

De toekomstige pasgetrouwde informeert haar ouders over het op handen zijnde bezoek van een potentiële echtgenoot. Meestal is de tafel gedekt met lichte snacks en eenvoudige salades, alcoholische dranken worden gekocht. De bruidegom van zijn kant moet nadenken over het kopen van bloemen en het aanstaande gesprek. Om een positieve indruk te maken, is het aan te raden u in volledige uniformen te kleden.

Hoogtepunten van de bijeenkomst

Aan tafel worden alle nuances van de bruiloft besproken, maar in eerste instantie moet de man officieel de hand van de bruid aan haar vader vragen. Ouders moeten op hun beurt hun beslissing uitspreken over de toestemming of weigering van het huwelijk tussen jongeren. Wanneer de bruidegom alleen naar het huis van de bruid komt, mag zijn bezoek niet lang worden uitgesteld. Dan zou de verloofde bijvoorbeeld de volgende dag zijn familieleden moeten komen ontmoeten.

Er zijn omstandigheden waarin de jongeren weg zijn van het gezin. Dan is het de moeite waard om per post foto's van de "tweede helften" naar hun thuisland te sturen en om officiële toestemming te vragen om hun leven te bezegelen. Pas dan kunt u zich aanmelden bij de burgerlijke stand.

Welke problemen worden besproken bij matchmaking?

Een georganiseerde bijeenkomst van families wordt als de beste optie beschouwd. Het kan zowel plaatsvinden in het huis van een van de toekomstige pasgetrouwden als op neutraal terrein: in een café of in een kleine restaurantzaal. Met informele communicatie is het de moeite waard om alle nuances van het komende feest te bespreken: het aantal gasten, plaatsen voor een banket, het aantal auto's in de autocolonne. Het is noodzakelijk om overeenstemming te bereiken over de verdeling van het geld dat wordt besteed aan video en fotografie, de toastmaster en de gastheer van het dansprogramma.

De samenstelling van het huwelijksmenu moet worden berekend op basis van de financiële mogelijkheden van beide partijen, het aantal gasten, of iemand speciale voedselvoorkeuren heeft. Sommigen op deze bijeenkomst bespreken huisvestingskwesties - waar het jonge gezin zal wonen, welke grote geschenken ouders kunnen geven om het voor hen gemakkelijker te maken om samen te wonen.

Veel stellen organiseren niet alleen matchmaking, maar ook engagement. Het feest verzamelt niet alleen familieleden, maar ook vrienden van de jongeren. Het voornemen om te trouwen wordt aangekondigd, uitnodigingen worden uitgedeeld, waarbij de datum, tijd en plaats van het evenement worden aangegeven. De bruidegom geeft de bruid een ring, die ze moet dragen tot de bruiloft. Bovendien kan deze decoratie worden geërfd door toekomstige generaties. Gedurende de resterende tijd voor de bruiloft, is het noodzakelijk om goed over alles na te denken en af te wegen hoeveel de jongeren klaar zijn om een gezin te stichten, samen te leven, kinderen te krijgen en op te voeden.

Aanbevolen: