Hoe Word Je De Mooiste Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Hoe Word Je De Mooiste Op Een Bruiloft
Hoe Word Je De Mooiste Op Een Bruiloft

Video: Hoe Word Je De Mooiste Op Een Bruiloft

Video: Hoe Word Je De Mooiste Op Een Bruiloft
Video: 62-Jarige Man Trouwt Met 11-Jarige. De Reden Zal Je Emotioneel Maken 2024, April
Anonim

Er wordt aangenomen dat de bruid op de bruiloft de mooiste zou moeten zijn. Om ervoor te zorgen dat u tijdens deze onvergetelijke dag wordt vergezeld door bewonderende uitroepen, is het de moeite waard om van tevoren voor uzelf te zorgen. Maak van de dag voor de bruiloft je persoonlijke vrije dag.

Hoe word je de mooiste op een bruiloft
Hoe word je de mooiste op een bruiloft

instructies:

Stap 1

Houd geen vrijgezellenfeest op je laatste avond. Veel plezier met je vrienden 2-3 dagen voor de bruiloft. Deze emotionele ontmoeting zul je je de rest van je leven herinneren. Als het van tevoren wordt uitgevoerd, zal het niet "verfrommeld" worden door je haast en onbegrip van je vrienden.

Stap 2

Plan geen evenementen op de laatste dag voor de bruiloft. Het zou een vrije dag voor je moeten zijn. Geef deze dag alleen aan jezelf. Ontspan, kom tot rust, ga voor een massage, etc. Drink niet veel koffie, vervang het door kruidenthee. Schrap alcohol. Het wordt ook niet aanbevolen om ze op de bruiloft te misbruiken. Onthoud dat je fris en mooi moet zijn tot het einde van het feest.

Stap 3

Kijk nog eens naar je trouwoutfit. Strijk de jurk indien nodig nogmaals, controleer het voorbereide linnengoed, schoenen, sieraden, enz. Om vervelende misverstanden te voorkomen, verzamel een make-uptasje, waarin u zeker een flesje haarlak, reservekousen, noodzakelijke cosmetica, een naald, spelden, draden, evenals reserve haarspelden en haarspelden doet. Als u contactlenzen draagt, vergeet dan niet een extra paar en druppels. Instrueer je beste vriendin om altijd een make-uptasje bij je te hebben.

Stap 4

Als je merkt dat je je zorgen begint te maken, luister dan naar ontspannende muziek, neem een bad en stem je af op de leukste dag van je leven. Samen met je toekomstige echtgenoot ben jij de hoofdpersoon van de komende vakantie. Daarom moet je in een goed humeur zijn.

Stap 5

Vergeet niet je sluier of krans mee te nemen als je je bruidshaar gaat doen. Het is absoluut noodzakelijk om na te denken over de handigste bevestiging van deze trouwjurken, zodat u zich niet al te veel zorgen maakt.

Stap 6

Vergeet niet om je make-up glanzend en luchtig te houden. Je zou geen moeite moeten hebben om het te corrigeren. In dit geval ziet het er op het gezicht heel natuurlijk uit, wat garant staat voor prachtige foto's en video's.

Stap 7

Gedraag je op de bruiloft natuurlijk en zorg ervoor dat je lacht. Dit is tenslotte uw vakantie. Onthoud dat je in zicht bent, de ogen van alle gasten en je geliefde zijn aan je geklonken. Je glimlach en liefde zullen je de mooiste maken.

Aanbevolen: