Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Klein Kind

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Klein Kind
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Klein Kind

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Klein Kind

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren Met Een Klein Kind
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

Ze zeggen dat als je het komende jaar ontmoet, je het zult uitgeven. Een klein kind in een gezin is helemaal geen reden voor jonge ouders om plezier op te geven. Natuurlijk zullen gezinnen met zogende baby's zich enigszins moeten beperken. Een ouder kind kan deelnemen aan de algemene pret en speciaal voor hem iets interessants organiseren.

Hoe het nieuwe jaar te vieren met een klein kind
Hoe het nieuwe jaar te vieren met een klein kind

Het is nodig

  • - Kerstman;
  • - boom;
  • - Cadeau;
  • - feestelijke gerechten.

instructies:

Stap 1

Het is natuurlijk te vroeg voor een pasgeborene om het nieuwe jaar met alle anderen te vieren. Ouders mogen ook niet naar een restaurant gaan of hun vrienden zien, zelfs als grootouders ermee instemmen om bij de baby te blijven. Zelfs een baby van enkele weken oud zal de pre-vakantiedrukte en afwezigheid van een moeder aan zijn zijde voelen. Nodig daarom, als uw levensomstandigheden het toelaten, gasten uit bij u thuis. Het kind moet de gebruikelijke routine volgen en in zijn gebruikelijke kamer zijn. Versier de boom en zet de tafel in een andere kamer. Het gezelschap van volwassenen mag niet erg groot en lawaaierig zijn.

Stap 2

Het is mogelijk dat de baby, die algemene opwinding voelt, wispelturig wordt. Mama zal hem een tijdje in haar armen moeten houden, ook al valt hij meestal rustig in slaap in de wieg zonder wagenziekte. Maak je geen zorgen of word niet boos. Laat de pasgeborene enigszins afwijken van het schema. Als het hele gezelschap naar de stadsbrede boom gaat wandelen, neem die dan mee. Op straat in een rolstoel valt hij snel in slaap.

Stap 3

Laat de boom aan een jong kind zien. Het is beter om het zo te plaatsen dat de baby de draden en het breekbare speelgoed niet kan bereiken. Natuurlijk moet de boom stabiel zijn. Zelfs een baby van zes maanden zal blij zijn om iets ongewoons te zien. Het branden van gloeilampen zal gewoon een golf van emoties veroorzaken. Je kunt een baby van een jaar bij je aan tafel zetten, vooral omdat hij op zo'n dag niet snel in slaap zal vallen. Bereid de gebruikelijke maaltijden en een cadeau voor hem. Een baby van één jaar weet misschien nog niet wat wat is, maar hij zal zeker blij zijn met een nieuw speeltje. Het is te vroeg om de Kerstman uit te nodigen voor zo'n baby.

Stap 4

Een baby van twee jaar kan al een volwaardige deelnemer aan de vakantie worden. Het kind zal blij zijn dat zijn grootouders hem komen bezoeken. Nog beter is het als er bekenden zijn met kinderen van dezelfde leeftijd of iets ouder. De kleine gastheer bereidt zich graag voor op het ontvangen van gasten. Hij kan de opdracht krijgen om de borden op de kindertafel te rangschikken, snoep en fruit in vazen te zetten, servetten te leggen. Vraag je vrienden of kinderen allergisch zijn voor voedsel. Deze producten horen niet op de kindertafel.

Stap 5

Leer een gedicht of liedje met je baby. Regel met je vrienden dat hun kinderen ook een soort nummer voorbereiden. Bereid prijzen voor. Gebruik snoep of klein speelgoed. Of je de Kerstman al dan niet met de Sneeuwmaagd uitnodigt, is aan jou. Sommige kinderen worden hier bang van. Wees in ieder geval bij de kleintjes als er gasten komen.

Stap 6

Geef je kleintjes de kans om in alle rust te spelen. Tweejarige kinderen kunnen niet constant opgewonden zijn, ze worden er snel moe van. Merk op dat de kinderen wispelturig beginnen te worden, houd ze bezig met wat rustige zaken. Kom met wat buitenspellen, voor het geval dat. Ze zijn nodig als kinderen snel ergens mee afgeleid moeten worden.

Stap 7

Als ouders langer aan tafel willen zitten, bereid dan slaapplaatsen voor de kleintjes voor. Merk op dat de kinderen moe zijn, neem ze mee naar een andere kamer, leg ze neer en ga een tijdje bij ze zitten.

Stap 8

Voor kinderen vanaf drie jaar kun je een vakantie regelen in een van de nieuwjaarsweekenden. Het hoeft niet 31 december of 1 januari te zijn. U kunt een kerstboom regelen op de 2e of 3e. Maak een afspraak met uw kennissen zodat iedereen de nieuwjaarskostuums voorbereidt. Ouders kunnen ook de kerstman spelen met de sneeuwmaagd. U kunt kijken naar tekenfilms voor het nieuwe jaar, buitenspellen, familie-estafetteraces, waarbij iedereen prijzen krijgt.

Aanbevolen: