Hoe Versier Je Een Bruiloftsstoet?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Bruiloftsstoet?
Hoe Versier Je Een Bruiloftsstoet?

Video: Hoe Versier Je Een Bruiloftsstoet?

Video: Hoe Versier Je Een Bruiloftsstoet?
Video: MIJN BRUILOFTSSTOET🇲🇦🇲🇦🇲🇦| YOUSTOUB 2024, Mei
Anonim

Een huwelijksfeest is een van de meest conservatieve feesten. Met alle historische veranderingen raakt het meteen overwoekerd met gebruiken, regels, formulieren en orders. Dit geldt ook voor de aankleding van autohuwelijksstoeten. Een creatieve benadering van bestaande vormen zal de huwelijksstoet echter uniek maken.

Hoe versier je een bruiloftsstoet?
Hoe versier je een bruiloftsstoet?

Noodzakelijk

  • - nylonbanden;
  • - luchtballonnen;
  • - natuurlijke of kunstmatige bloemen;
  • - decoratieve trouwringen;
  • - corsages;
  • - kransen, rozenharten;
  • - poppen, beren.

instructies:

Stap 1

Versier de motorkap van de eerste auto in de colonne in een verfijnde romantische stijl, met een wit decor. Bevestig een enorme (voor het hele rooster) witte pluizige strik op het rooster. Neem voor een strik een dikke stof die zijn vorm goed vasthoudt. Plaats in het midden van de boog het "nest met kussende duiven": het nest kan een opgerolde kabel zijn met een witte isolerende coating, de duivenfiguren moeten van lichtgewicht materiaal zijn gemaakt. Om de witte kleur te "verdunnen", maakt u een dunne groene satijnen strik in het midden van het nest vast.

Stap 2

Versterk zeven dunne satijnen linten op de motorkap door ze vanuit het midden van de grille (van onder de boeg) naar de voorruit te verlengen en uit te waaieren. Plaats op de linten in een driehoek nog drie "nesten" van opgerolde stukken kabel (elke spiraal is bevestigd aan twee, twee en drie linten, twee spiralen aan de onderkant, één aan de bovenkant). Plaats twee, twee en drie kala-bloemen onder elke spiraal, bevestig de bloemstelen aan de linten dichter bij de knoppen.

Stap 3

Overlaad de auto niet met versieringen, blijf bij de door jou gekozen stijl. In dit geval, strikte naleving van het wit-groene kleurenschema, chique bloemen "gegooid" op de motorkap van de auto, creëren een compleet decor en vereisen geen toevoegingen.

Stap 4

Creëer een elegant en laconiek ontwerp van de hoofdauto: neem twee nylon stoffen die breed genoeg zijn om de motorkap van de auto gedrapeerd te sluiten. De banden moeten lang genoeg zijn om vanaf de motorkap, door de zijspiegel, langs de rand van de voorruit en vervolgens door het midden van het dak naar de achterruit en de kofferbak te lopen. De gordels moeten dus schuin over de auto lopen van de motorkap naar de kofferbak.

Stap 5

Bevestig de tapes onder de motorkap zodat ze het hele gebied van koplamp tot koplamp bedekken. Verzamel ze op een gegeven moment en versterk ze bij de voorruit, onder de zijspiegel. Versier je zijspiegel met een kunstbloem corsages. Span de linten in één streng langs het glas, dan naar het midden van het dak, verstevig hier twee trouwringen en bevestig ook een boeket aan de basis van de ringen.

Stap 6

Trek de spanbanden langs de achterruit, spreid ze over de volle breedte en zet ze vast onder het kofferdeksel. De decoratie is economisch, gemakkelijk te implementeren, tegelijkertijd niet-standaard en mooi.

Stap 7

Gebruik poppen, beren, ballen, harten, linten en bloemen om auto's te versieren.

Aanbevolen: