Gotische Bruiloft

Gotische Bruiloft
Gotische Bruiloft

Video: Gotische Bruiloft

Video: Gotische Bruiloft
Video: Perzische bruiloft bij Kasteel Brasschaat / Persian wedding / Trouwfilm / The Best of Times Films 2024, April
Anonim

Als je het gevoel hebt dat een witte trouwjurk, schattige boeketten en glanzende sieraden helemaal niet jouw smaak zijn, maar integendeel, je wordt aangetrokken door een donker, somber kleurenschema en je wilt een vleugje horror en angst toevoegen aan de vakantie, dan is een bruiloft in gotische stijl precies wat je nodig hebt. Natuurlijk zal niet elk stel zo'n vakantie durven te regelen, maar als je zowel schokkend, moedig bent en hunkert naar een onvergetelijk feest dat je gasten zeker niet lang zullen kunnen vergeten, dan is deze optie ideaal voor jou.

Gotische bruiloft
Gotische bruiloft

Contrasterende kleuren: zwart, rood en wit, moeten helder en harmonieus worden gecombineerd, zowel in outfits als in het interieur. Korsetten en pluizige rokken, vreemde veren en hoeden, zwarte manicure - dit alles is geschikt voor een gotische bruid. Denk er bij het aanbrengen van make-up aan dat het kenmerk van de gotische stijl een bleke huid is. Breng meer poeder aan, markeer met zwarte ogen. De lippen kunnen bleek, felrood of zelfs zwart zijn. De bruidegom kan kiezen voor een zwart pak en het beeld verdunnen met een bordeauxrood overhemd of stropdas en hoed.

Het boeket moet bijzonder stijlvol zijn. Omdat de bruiloft zelf ronduit schokkend is, moet het bloemstuk daarmee overeenkomen. Rozen van elke donkere tint met contrasterende bladeren en versieringen in de vorm van linten of iets dergelijks zullen het sombere beeld van de bruid perfect benadrukken.

Bij de muziekkeuze is alles tot in detail eenvoudig. Gastrockers zullen het geweldig vinden om op een themahuwelijk te spelen, omdat je niet vaak mensen vindt die dat risico willen nemen. En de violist die Paganini speelt, zal de atmosfeer vullen met tonen van grootsheid.

De uitnodigingen moeten in de juiste stijl zijn. Gotische letters met reliëfpapier, afbeeldingen van rozen en sombere schetsen zullen de stemming van de gasten overbrengen.

Regel een thema-fotosessie met tonen van vampirisme en dodelijke horror, met kostuums en versieringen in de juiste stijl.

De locatie voor het feest kan van alles zijn. Het belangrijkste is dat de decorelementen passen bij het thema van je bruiloft. En dan wordt de vakantie, zoals gepland, verschrikkelijk mooi. Slechts één ding is zeker: ze zullen je zeker niet kunnen negeren of vergeten.

Aanbevolen: