Hoe Speel Je Strip Gek?

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je Strip Gek?
Hoe Speel Je Strip Gek?

Video: Hoe Speel Je Strip Gek?

Video: Hoe Speel Je Strip Gek?
Video: СЕКРЕТ №1 - БЫСТРЕМ РУКАМ + БОЛЕЕ ЖЕСТКИЙ ВЫстрел GEL STX 2024, April
Anonim

Kaarten is een van de meest populaire vrijetijdsactiviteiten. Het gebruikelijke spel van het gooien van een dwaas kan worden gediversifieerd en interessanter worden gemaakt door een regel vast te stellen volgens welke elke verliezer zelf één ding afhaalt.

Hoe speel je strip gek?
Hoe speel je strip gek?

instructies:

Stap 1

Besteed aandacht aan het bedrijf waarin je stripdwaas gaat spelen. Het meest ideaal als alle spelers ongeveer even oud zijn. Je moet ook de mening van elke speler vragen en uitzoeken of hij ermee instemt om strip te spelen om onaangename excessen in de toekomst te voorkomen.

Stap 2

Kies een plek om te spelen. Een kamer is het beste. Bevrijd het middengedeelte. Leg kussens op de grond zodat de spelers erop kunnen zitten. Plaats een klein tafelkleed in het midden zodat er een plek is om de kaarten te leggen. Zorg ook voor het interieur. De gordijnen moeten strak worden gesloten. Zo voorkom je nieuwsgierige blikken vanaf de overkant. Zet dimlichten aan. Kies mooie en rustige muziek en zet hem aan.

Stap 3

Plaats een schaal met snoep of fruit in het midden. Je kunt de foto aanvullen met glazen lichte alcoholische dranken. Je moet geen sterke alcohol schenken, zodat er geen onaangename situaties ontstaan.

Stap 4

Schud de stapel voorzichtig en geef elke speler vijf kaarten. Onthul één kaart. Haar kleur zal een troefkleur zijn. De speler met de laagste troefkaart begint het spel als eerste. Alleen die deelnemers die aan de zijkanten van de uitsmijter zitten, kunnen kaarten gooien. Aan het einde van elke ronde neemt de verliezer één ding van zichzelf af.

Stap 5

Spreek met elkaar af hoe lang het spel doorgaat. De gemakkelijkste optie - het spel gaat door totdat het meisje in één zwempak zit en de man in zwembroek. Maar sensatiezoekers kunnen verder gaan. Spreek af of gekoppelde items (sokken, handschoenen, enz.) als één item of als twee afzonderlijke items tellen. Het is ook de moeite waard om te bespreken of accessoires als een kledingstuk worden beschouwd. Je kunt het erover eens zijn dat degene die verliest een taak moet voltooien. Dans bijvoorbeeld een dans. Dit maakt het spel dynamischer en spannender. Speel en veel plezier!

Aanbevolen: