Hoe Speel Je De Baas Op 1 April

Inhoudsopgave:

Hoe Speel Je De Baas Op 1 April
Hoe Speel Je De Baas Op 1 April

Video: Hoe Speel Je De Baas Op 1 April

Video: Hoe Speel Je De Baas Op 1 April
Video: 🎬 Het is maar een spelletje? - UNICEF Kinderrechten Filmfestival 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel manieren om de baas op 1 april in de maling te nemen, ze zijn niet allemaal ongevaarlijk. Bedenk voordat je een grap kiest, of het de moeite waard is om je baas voor de gek te houden? Alleen goedaardige, met gevoel voor humor, bazen zullen lachen om de rally.

Hoe speel je de baas op 1 april
Hoe speel je de baas op 1 april

instructies:

Stap 1

Zeg tegen je baas: "Ik vind je kapsel niet mooi", of verzin zelf iets. Maak een pistool van je vingers, wijs ernaar en "schiet". De baas met gevoel voor humor zal je "flitsen" met een uitbarsting van een denkbeeldig machinegeweer met de woorden: "En ik mag je helemaal niet!". De ander schiet gewoon.

Stap 2

Werk samen met het hele team en trek ongebruikelijke hoeden en kleding aan: dierenoren, bouwhelmen, clownneuzen, duivelshoorns en nog veel meer. Het vrouwelijke deel van collega's kan de outfits van verpleegsters en dienstmeisjes gebruiken, maar deze pakken zullen er veel grappiger uitzien bij mannen.

Stap 3

Haal de confetti eruit, je kunt ze zelf maken met een perforator. Plaats stukjes papier in de paraplu van je baas en sluit deze. Zet de kantoorklok van je baas een uur vooruit, hij zal denken dat hij te laat op zijn werk is. Neem dubbelzijdig plakband en plak zoveel mogelijk items op het bureau van de baas (pennen, computermuis en nog veel meer).

Stap 4

Sommige dingen kun je op een ongebruikelijke plek lijmen: aan het plafond, de muur, het raamkozijn, enz. Bedek de hele werkplek van de baas met felle stickers: bureau, monitor, toetsenbord, lamp en alle andere items. Je kunt het ook anders doen, niet dingen beplakken met stickers, maar inpakken in folie of gekleurd cadeaupapier.

Stap 5

Bel vanaf een verborgen nummer je baas en zeg hem geen telefoontjes te beantwoorden, omdat de telefoniste een elektrische schok kan krijgen. Bel hem na een tijdje opnieuw, als de baas antwoordt, schreeuw luid en meelijwekkend.

Stap 6

Als de deur naar het kantoor van je baas naar binnen opengaat, plak je het papier stevig op de deurpost. Je kunt ook een klepel aan de deur binden, maar dan zo dat deze werkt op het moment dat er aan de kruk wordt gedraaid. Neem al het briefpapier van je baas mee naar huis, vul het met geleiachtige gelei en plaats het in de koelkast om te bevriezen. Breng de spullen 's ochtends naar kantoor en leg ze weer op hun plaats.

Stap 7

Doop de punten van alle potloden en pennen van de baas in heldere nagellak zodat ze niet kunnen schrijven. Gebruik ducttape om de telefoonhendel van de baas te lijmen. Als het nu overgaat en de telefoon wordt opgenomen, blijft het apparaat hoe dan ook overstromen. Koppel het toetsenbord los van de computer van de baas en verberg je. Zet er een rekenmachine of rekenmachine voor in de plaats.

Aanbevolen: