Hoe Trouwmuziek Te Kiezen

Inhoudsopgave:

Hoe Trouwmuziek Te Kiezen
Hoe Trouwmuziek Te Kiezen

Video: Hoe Trouwmuziek Te Kiezen

Video: Hoe Trouwmuziek Te Kiezen
Video: Weet je niet welke earbuds te kiezen? 2024, Mei
Anonim

Traditioneel wordt het huwelijksfeest begeleid door de Mendelssohn-mars. Het officiële gedeelte wordt meestal gevolgd door een feest met felicitaties, toast op de jongeren, kreten van "Bitter!" en natuurlijk de eerste dans van een pas getrouwd stel. De sfeer van liefde en comfort wordt aangevuld met een goed gekozen muzikale achtergrond.

Hoe trouwmuziek te kiezen
Hoe trouwmuziek te kiezen

instructies:

Stap 1

De keuze van de muzikale begeleiding hangt direct af van de stilering van de vakantie. Als je een romantisch feest geeft met een klein aantal gasten, kies dan rustige instrumentale muziek zodat je aan tafel kunt kletsen en dansen in de armen van je wederhelft. Het maakt niet uit of je kiest voor een bruiloft in de stijl van ethno, rock and roll, retro, hippie, etc., onthoud dat er geen verveelde gasten op het feest mogen zijn. Zorg er daarom voor dat de muzikale begeleiding wordt "verdund" met ritmische en langzame composities.

Stap 2

Denk bij het kiezen van de achtergrondmuziek aan plezier maken op je bruiloft voor jong en oud. Als je livemuziekartiesten of dj's uitnodigt, bekijk dan vooraf de setlist van de avond. Voeg indien mogelijk de nummers toe aan de lijst waarvan u denkt dat de gasten ernaar zouden willen luisteren. U hoeft niet tegen uw eigen interesses en voorkeuren in te gaan. Schrijf, afhankelijk van het aantal gasten, 2-5 nummers naast elke achternaam, wat leuk zou zijn om voor elk van hen te horen. We kunnen met veel vertrouwen zeggen dat de muzieksmaak van veel van de gasten zal samenvallen.

Stap 3

Bij een feest waar livemuziek zal klinken, zal misschien een van de gasten 's avonds om een gitaar vragen of zelf aan de piano gaan zitten. Als de uitgenodigde vocalisten meezingen met de achtergrondtrack, is het mogelijk dat sommige gasten de jongeling persoonlijk willen feliciteren met zijn favoriete nummer. Dan dreigt de avond in karaoke te veranderen. Bespreek dit moment vooraf met de zangers om vervelende situaties te voorkomen.

Stap 4

Ongeacht de stijl van het huwelijksfeest, de samenstelling van de gasten en de locatie van de bruiloft, de muziekkeuze voor de eerste dans van de pasgetrouwden blijft alleen bij hen. Traditioneel geven stellen de voorkeur aan wals- of foxtrotritmes. Onlangs zijn deze onuitgesproken regels uitgehold door meer energieke rock and roll of Latijns-Amerikaanse drive. Aarzel niet om te genieten van de eerste dans, want dit is uw vakantie, en laat de gasten het onthouden vanwege uw uitstekende humeur en sierlijke passen.

Aanbevolen: