Animatieserie "Alex En Alexis"

Inhoudsopgave:

Animatieserie "Alex En Alexis"
Animatieserie "Alex En Alexis"

Video: Animatieserie "Alex En Alexis"

Video: Animatieserie
Video: Алекс и Алексис Заставка Alex u0026 Alexis Intro 2024, Mei
Anonim

Een avontuurlijke animatieserie voor kinderen vanaf vijf jaar. Alex en Alexis zijn nieuwsgierige kinderen. De magische kracht verandert ze in met de hand getekende 'cartoon'-helden die door de antieke wereld reizen.

Geanimeerde serie
Geanimeerde serie

Verhaallijn

De animatieserie vertelt over de avonturen van twee vrienden - de jongen Alex en het meisje Alexis. Waar nieuwsgierigheid dit paar ook heen leidt! Op een dag zien ze een mysterieuze open deur en dalen ze af naar een onheilspellende kelder. Daar wacht hen een magisch kristal, dat hen op een lange reis naar het verleden van het Baskenland stuurt, maar alleen in de vorm van … geschilderde mannen! Kinderen gaan op omzwervingen, en ze worden vergezeld door een grappige kleine teckel. Onderweg helpt een geest hen, die advies geeft en uitlegt wat ze nu moeten doen. Kinderen zien dus met eigen ogen hoe hun voorouders leefden, leren hun geboorteland lief te hebben en te beschermen.

"De Heilige Graal" (1 aflevering)

De jongens onderweg ontmoeten een formidabele kruisvaarder. Alex gaat als volwassene de strijd met hem aan en Alexis helpt hem. Maar de verslagen geduchte vijand blijkt … de jonge ridder Lancelot te zijn. Nadat ze vrienden met hem waren geworden, gingen de kinderen op weg langs de muren van het oude klooster. De laffe en hebzuchtige monniken gedragen zich niet gastvrij, maar toch slagen de jongens erin de kloostermuren binnen te dringen en ontdekken dat de oude magische graal in de kerker wordt bewaard. De monniken lokken de mannen sluw de kelder in en doen de deur op slot. Eenmaal in de kerker van het klooster, zullen Alex, Alexis en Lancelot een ondergrondse doorgang vinden en een dwergtovenaar ontmoeten die kerkschatten bewaakt. Maar de meest waardevolle vondst is de kelk zelf! De oude ridder helpt hen vrij te komen. Voor moed en vindingrijkheid riddert hij Alex, Alexis en hun nieuwe vriend Lancelot.

De cartoon werd geregisseerd door Pedro Ruiz Aldazoro.

"Redding" (aflevering 2)

Alexis heeft een profetische droom dat wrede monniken de koning en koningin zullen executeren door ze van de vestingmuur in een gracht met krokodillen te gooien. De jongens haasten zich naar de middeleeuwse stad, en daar wordt echt een aanslag op het leven van de vorsten voorbereid. Vindingrijke Alex, die in een ballon opstijgt, valt de schurken aan! De monniken worden zwaar gestraft - ze vallen zelf in het water, waar ze sterven in de bek van de krokodil!

"Dwalend circus" (aflevering 3)

Alex en Alexis kijken naar de show van reizende circusartiesten. Een oude man verschijnt plotseling met een zak en probeert Alexis te stelen, maar in plaats van haar stapt het acrobatenmeisje Mina in de zak. Het blijkt dat dit de machinaties zijn van kwaadaardige monniken! Met de hulp van nieuwe circusvrienden bevrijden de jongens de kleine Mina.

De cartoon werd in het Baskisch gepubliceerd en in het Engels nagesynchroniseerd.

"Heilige Inquisitie" (aflevering 4)

De wrede monniken veroordeelden de heer ter dood wegens hekserij. Ze binden haar vast, leggen een steen om haar nek en gooien haar in zee. Onze dappere Alex heeft haast om haar te helpen! Met gevaar voor eigen leven bevrijdt hij de vrouw en komt met haar naar de oppervlakte.

Over de serie

Victoria mediagroep productie. Seizoen 1 werd uitgezonden en de serie werd dagelijks uitgezonden. In totaal werden 26 afleveringen gefilmd, elk 27 minuten.

Aanbevolen: