Hoe U Kunt Besparen Op Bruiloftsdecoratie

Hoe U Kunt Besparen Op Bruiloftsdecoratie
Hoe U Kunt Besparen Op Bruiloftsdecoratie

Video: Hoe U Kunt Besparen Op Bruiloftsdecoratie

Video: Hoe U Kunt Besparen Op Bruiloftsdecoratie
Video: Onze bruiloft decoratie (Action, Ali Express, Wibra) 2024, Maart
Anonim

Het is altijd beter om professionals te vertrouwen, maar met een beperkt budget kun je zelf een eenvoudig decor aan en het werk slechts gedeeltelijk bestellen. Daarnaast is het mogelijk om de duurste elementen te vervangen of een alternatief te vinden, waar de binnenhuisarchitect je niet altijd over zal vertellen.

Hoe u kunt besparen op bruiloftsdecoratie
Hoe u kunt besparen op bruiloftsdecoratie

Vaak, nadat de bruid haar wensen voor het ontwerp van het evenement en de budgettering heeft uitgesproken, ziet het totale bedrag er intimiderend uit. Enerzijds zijn de kosten in de meeste gevallen gerechtvaardigd, omdat de decorateurs serieus werk verrichten, bestaande uit het voorbereidende gedeelte, de aankleding van het evenement zelf en de afbouw. Hieronder vallen ook de salarissen van medewerkers en reiskosten.

Als je van tevoren hebt gesolliciteerd, kun je na ontvangst van de schatting een dag nadenken over wat kan worden ingekort of vervangen. Controleer direct de kosten van de minimale bestelling bij deze decorateur, waaronder de schatting niet kan worden verlaagd.

Een van de belangrijkste kostenposten zijn verse bloemen. Ze zijn nu erg duur omdat de bloemisten bloemen van hoge kwaliteit gebruiken. Je kunt je beperken tot het bruidsboeket, en de zaal versieren met mooie stoffen bloemen. Bedenk hoe je bloemen kunt vervangen. Als dit een herfsthuwelijk is, kun je in plaats van bloemen heldere bessen en droge takken, kegels gebruiken, zelfs in het boeket van de bruid. Als de winter - opnieuw kegels, sparren takken, papieren elementen.

Kies restaurants die een minimale inrichting nodig hebben en bij de stijl passen. Soms bieden restaurants een gedeeltelijk decor als cadeau, vooral tijdens het laagseizoen.

Bedenk wat je zelf kunt doen. Om bijvoorbeeld de hal met ballonnen te versieren, moet je een heliumfles van vrienden huren of vinden, al het andere is eenvoudig. Alleen de bruidegom en de bruid mogen de ballonnen natuurlijk voor de bruiloft opblazen. Met je eigen handen kun je ook een fotozone of achtergrond bouwen voor de tafel van de jongeren.

Kleine dingen zoals uitnodigingen, een plattegrond of kaarten voor gasten kunnen door de bruid zelf worden gemaakt, als zij dit van tevoren regelt.

Door deel te nemen aan het decoreren van je eigen bruiloft, kun je niet alleen geld besparen, maar ook deelnemen aan het creatieve proces om de sfeer van je eigen bruiloft te creëren.

Aanbevolen: