Hoe Maak Je Je Eigen Bruiloftsdecoratie?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Bruiloftsdecoratie?
Hoe Maak Je Je Eigen Bruiloftsdecoratie?

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Bruiloftsdecoratie?

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Bruiloftsdecoratie?
Video: Onze bruiloft decoratie (Action, Ali Express, Wibra) 2024, April
Anonim

Bruiloftsdecoraties zijn een leuk klein ding dat deel uitmaakt van de plechtige sfeer en een feestelijke sfeer creëert. Ze hoeven niet in salons of bij ontwerpers te worden gekocht, omdat het vrij eenvoudig is om ze zelf te maken.

Hoe maak je je eigen bruiloftsdecoratie?
Hoe maak je je eigen bruiloftsdecoratie?

Het is nodig

Witte kaarsen in verschillende maten (je kunt ze ook zelf maken), witte, lichtroze, beige, zilveren en lila satijnen linten van verschillende diktes, strass-steentjes en kralen, satijnstof, kant, champagneglazen, glaslijm, glas-in-loodverf

instructies:

Stap 1

Kaarsen zijn een van de decoraties op de bruiloftstafel. Ze worden ook gebruikt bij sommige vieringen om het ritueel van het creëren van een familiehaard uit te voeren. Mooie kaarsen maken met je eigen handen is vrij eenvoudig. Koop witte kaarsen in verschillende vormen, lengtes en diktes in de winkel. Je kunt ze ook zelf maken. Om dit te doen, heb je oude kaarsen nodig, die je alleen maar hoeft af te brokkelen, dan de was of paraffine te smelten en in de mal te gieten, waarin eerst de pit moet worden gestoken. U kunt kaarsen van interessante kleuren maken door witte, lila, roze en zilveren paraffinewas of was te mengen.

Stap 2

Bind strikken van dunne satijnen linten op de kaarsen, versier ze met strasses of kralendraden en kant. Je kunt ook een interessant ornament maken van strass-steentjes door ze op de kaars te lijmen.

Stap 3

Van oude champagneglazen kun je interessante kandelaars maken. Maak hiervoor een sjabloon van papier met de afbeelding van een leliebloem of een rozenknop, harten, zwanen of duiven. Lijm het vervolgens op het glas en beschilder het met glas-in-loodverf. Nadat de verf is opgedroogd, verwijdert u het sjabloon en schetst u de omtrek van de afbeelding met zilverachtige gel. Versier het glas vervolgens met strass-steentjes en linten en plaats een kaars op de bodem van het glas. U kunt ook brillen maken voor het bruidspaar.

Stap 4

Probeer een ringkussen te maken dat van pas zal komen bij het kadaster. Om dit te doen, naait u een kleine rechthoekige of vierkante zak gemaakt van satijnen stof van witte, beige of lichtlila kleur, draait u hem uit, vult u hem met watten of opvulpolyester en naait u hem vervolgens zorgvuldig dicht. Bevestig prachtige kant rond de omtrek, die het toekomstige kussen zal versieren en de naden zal verbergen. Naai een dunne satijnen strik in het midden of een van de hoeken van het kussen en versier het accessoire met strass-steentjes en kralen. Je kunt er ook een goede wens of een felicitatie voor de jongeren bovenop borduren.

Stap 5

Rozen gemaakt van opengewerkte linten en satijnen stof zullen helpen om het interieur te versieren in de kamer waar de bruiloft wordt gehouden. Om de knoppen te maken, hoeft u alleen maar het lint te draaien, het onderste gedeelte te naaien en de bovenkant recht te trekken. Rozen zijn net zo gemakkelijk van stof gemaakt: leg een kleine vierkante lap op een plat oppervlak, druk op het midden van je vingers, draai de randen totdat je een knop krijgt en zet het dan vast met draden. Andere bloemen kunnen worden gemaakt van stof en mesh. Versier de resulterende knoppen met linten, strass-steentjes en kralen en bevestig ze aan de gordijnen, en leg ze ook op de trouwtafel.

Aanbevolen: