Soorten Bruiloftsdecoratie

Inhoudsopgave:

Soorten Bruiloftsdecoratie
Soorten Bruiloftsdecoratie

Video: Soorten Bruiloftsdecoratie

Video: Soorten Bruiloftsdecoratie
Video: Onze bruiloft decoratie (Action, Ali Express, Wibra) 2024, Maart
Anonim

Als u een restaurant kiest voor een bruiloft, moet u meteen nadenken over extra decor. Er zijn nu veel opties om uw bruiloft te personaliseren. En sommige bruiden selecteren de zaal speciaal voor een bepaald concept.

Soorten bruiloftsdecoratie
Soorten bruiloftsdecoratie

Het is nodig

Bij het ontwerp van een bruiloft kan het volgende worden gebruikt: ballonnen (hoewel ze al tot het verleden behoren), stoffen, bloemen, kaarsen, vazen en sculpturen, natuurlijke materialen (takken, droogbloemen, kegels, bessen en fruit), slingers en andere lichtelementen. De mogelijkheden worden alleen beperkt door de verbeelding van de decorateur

instructies:

Stap 1

Klassiek. Het is altijd relevant en geschikt voor de meeste feestzalen. Decoratie met stoffen van verschillende kleuren en verse bloemen wordt gebruikt. Stoffen worden gebruikt om stoelen (strikken, hoezen) en de tafel van het bruidspaar te versieren, evenals bogen voor eventuele uitreisregistratie.

Beeld
Beeld

Stap 2

Provence. Het is een zeer modieuze trend, maar het vereist een hal of een restaurant in een bepaalde stijl, dan kost het decor een minimum aan kosten. Typische elementen voor de Provence: eenvoudige meubels, verouderd hout, lichte tinten, behang, kussens, gordijnen of stoelen met een patroon in een kleine bloem, vazen, verschillende kleine dingen: foto's aan de muren, boeken. Kortom, de hal zelf bevat al de meeste attributen, het blijft alleen om het aan te vullen met verse bloemen (wilde bloemen of andere kleine), linten.

Beeld
Beeld

Stap 3

Zee stijl. In de regel zijn dit bruiloften op schepen, in zomertenten, in restaurants aan de oevers van een rivier of meer. De kostuums van de pasgetrouwden bevatten ook elementen van een nautische stijl. Dit ontwerp vereist ofwel een "zee" -restaurant, dat vrij moeilijk te vinden is, of een interieur in wit, waarop u al tinten blauw en lichtblauw kunt "overlappen". Daarom is een gewone zomertent ideaal voor zo'n bruiloft. Naast kleur gebruiken ze ook verschillende attributen zoals zeesterren, schelpen of stenen.

Beeld
Beeld

Stap 4

Paleis, of koninklijk, stijl. Hier is de bepalende factor het chique interieur, dat slechts lichtjes aangevuld hoeft te worden met bloemen, kaarsen, verlichting.

Beeld
Beeld

Stap 5

Een bruiloft in een bepaalde kleur. Een zeer populaire bestemming in de afgelopen jaren. In de regel vereist zo'n bruiloft een serieuze benadering, niet alleen voor het decor: de kleur wordt herhaald in de jurken van de bruidsmeisjes, in de accessoires van de pasgetrouwden, zelfs in de bruidstaart. Dit idee is ook het makkelijkst uit te voeren in een zomertent of restaurant zonder speciale kleuraccenten in het interieur. Bloemen worden veel gebruikt voor decoratie, als ze "vallen" in kleur en fruit.

Lichtpaarse, mint-, perzikbruiloften zien er bijzonder mooi uit.

Beeld
Beeld

Stap 6

Seizoensgebonden bruiloften. Het seizoen zelf kan het thema van de bruiloft zijn. Eind mei kunnen seringen de belangrijkste decoratie worden. Gebruik in de herfst bessen, fruit en zelfs gele bladeren voor decoratie. Lijsterbessentakken zien er erg mooi uit. De winter geeft ook ruimte voor verbeeldingskracht en stelt je in staat om een bruiloft in een sprookjesachtige stijl te maken: takken met kunstmatige sneeuw, sneeuwwitte bloemen, verlichting.

Aanbevolen: