Hoe Vind Je Auto-versieringen Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Auto-versieringen Voor Een Bruiloft?
Hoe Vind Je Auto-versieringen Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Vind Je Auto-versieringen Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Vind Je Auto-versieringen Voor Een Bruiloft?
Video: Talia organisatie bloemenboog bruiloft decoratie 2024, Mei
Anonim

Correcte en elegante decoratie van trouwauto's is geen onbelangrijk detail dat nodig is om een feestelijke sfeer te creëren en een bruiloft een plechtigheid te geven. Je kunt de auto zowel origineel als traditioneel decoreren.

Hoe vind je auto-versieringen voor een bruiloft?
Hoe vind je auto-versieringen voor een bruiloft?

Noodzakelijk

  • -trouwsalon;
  • -grote keuze aan decoraties;
  • -computer met internettoegang

instructies:

Stap 1

Traditioneel worden trouwauto's gekozen in lichte kleuren, vooral voor het bruidspaar. Dit is echter alleen uit traditie. Moderne pasgetrouwden geven steeds meer de voorkeur aan heldere en buitengewone kleuren, en dit geldt niet alleen voor de auto zelf, maar ook voor de decoratie. Traditionele decoraties voor trouwauto's zijn onder meer: ringen en harten gemaakt van natuurlijke bloemen of linten, heldere linten, decoratieve bloemstukken, ballonnen, boeketten met verse bloemen, stickers op kentekenplaten. Sieraden kunnen worden gekocht en gehuurd in bijna elke bruidssalon (zowel verhuur als verkoop) of online winkels (alleen verkoop) die gespecialiseerd zijn in de verkoop van huwelijksgoederen.

Stap 2

Zorg voor de ringen die bedoeld zijn voor de auto van de bruidegom, waarin hij arriveert voor de bruid. In deze auto gaan ze samen naar de burgerlijke stand. Ze kunnen worden gekocht op de markten, in de afdelingen van winkelcentra, trouwsalons en op verschillende sites op internet.

Stap 3

Koop linten om je auto een bruidslook te geven. Meestal worden papieren en nylon linten van verschillende kleuren, linten met tekeningen en genaaide kunstbloemen gebruikt. Dergelijke decoratie wordt gebruikt voor de kofferbak en motorkap van een auto, voor antennes, spiegels en zelfs velgen. Naai de avond voor je bruiloft een elastische band aan het lint en trek dan de decoratie over de capuchon. Na het meten van de maat, naai het andere uiteinde van het elastiek vast en bevestig het aan de auto. Alleen op deze manier zal ze goed vasthouden en zal ze niet vallen tijdens het rijden.

Stap 4

Kies linten naar keuze in bruidssalons, marktafdelingen en winkelcentra. De kleuren moeten contrasteren: lichte auto's versierd met linten met felle kleuren zien er eleganter uit en donkere auto's met lichte linten zien er nobeler uit.

Stap 5

Bestel verse bloemen, hun composities, guirlandes en boeketten vooraf in bloemensalons. Meestal wordt een bestelling in minder dan twee weken, en bij voorkeur een maand, gedaan. Daar krijg je een catalogus of album te zien met foto's van voltooide composities, waar je gemakkelijk kunt kiezen wat je nodig hebt.

Stap 6

Huur een phyto-designer in die u zal helpen het nodige boeket te maken en zelfs de auto te versieren, die op uw trouwdag arriveert. Ook kunt u bij hem een bruidsboeket bestellen. Koop ballonnen. Dit is misschien wel de eenvoudigste taak, omdat ze bij elke beurt worden verkocht - in veel supermarkten en winkelcentra.

Aanbevolen: