Hoe U In Alleen Kunt Ontspannen

Inhoudsopgave:

Hoe U In Alleen Kunt Ontspannen
Hoe U In Alleen Kunt Ontspannen

Video: Hoe U In Alleen Kunt Ontspannen

Video: Hoe U In Alleen Kunt Ontspannen
Video: Tips voor babymassage. Waar je kindje lekker ontspannen van wordt 2024, Mei
Anonim

Bij het plannen van hun vakantie in een ander land, wenden de meeste toekomstige vakantiegangers zich liever tot reisbureaus die letterlijk alles voor een toerist doen: ze zullen helpen om een visum te krijgen, en het entertainmentprogramma zal worden verzorgd, en over accommodatie, en over reizen. Maar niet iedereen houdt van zo'n verfijnde vakantie. Het is veel interessanter, maar riskanter, om zelf je vakantie te regelen. Er zijn veel nuances om hier te overwegen.

Hoe u in uw eentje kunt ontspannen
Hoe u in uw eentje kunt ontspannen

instructies:

Stap 1

Reizen met uw eigen auto is volledig onafhankelijk. Dat is natuurlijk handig, maar daarom niet minder lastig. U moet niet alleen een paspoort en een visum afgeven, maar vergeet ook de groene kaart voor de auto niet, die de garantie voor uw auto wordt in de landen van de Oude Wereld. In feite is een groene kaart een analoog van onze OSAGO, die effect heeft in het buitenland. De looptijd van deze polis is van een week tot een maand. Een groene kaart wordt voorbereid voor minimaal een maand, dus u moet deze tegelijkertijd afgeven wanneer u documenten ophaalt voor het verkrijgen van een visum. Houd er rekening mee dat verzekeringsagenten meestal een dubbele verzekering voor een maand tegelijk aanbieden, terwijl u een verzekering voor 6 weken kunt doen, maar meestal zwijgen agenten hierover.

Stap 2

Dus alle benodigde documenten zijn klaar. Laten we meteen zeggen dat je naar het buitenland moet, nadat je je gezondheid en de gezondheid van je "ijzeren paard" volledig hebt gecontroleerd. Een storing buiten ons land kan u een aardige cent kosten, zeker als u onderdelen moet wisselen. Bij het vervangen van onderdelen kan het zijn dat u problemen krijgt met onze douane, waar u een hoge belasting moet betalen voor een nieuw onderdeel.

Stap 3

De weg naar Europa vanuit Rusland loopt via de Baltische staten, Finland, Wit-Rusland en Oekraïne. De beste manier is om door Wit-Rusland en Litouwen te gaan. Onze automobilisten spreken heel goed over Wit-Rusland, vooral over de tolwegen. We hebben een douane-unie gesloten met Wit-Rusland, waardoor we heel snel de grens tussen de landen kunnen oversteken. In Litouwen is het beter om de grens over te steken in Ashmyany, waar de hele procedure niet meer dan 40 minuten duurt. Aan de Poolse grens is het beter om de controle bij Brest te passeren via Domrachevo. Er zijn hier niet veel auto's en in anderhalf uur ben je in Europa. De wegen op die plaatsen zijn niet erg goed, dus bereken de kortste weg.

Stap 4

Houd er rekening mee dat veel wegen in Europa tolwegen zijn, dus het is het beste om van tevoren te zorgen voor uw recht om op deze wegen te reizen. Hiervoor worden in aangrenzende landen speciale vignetten aangeschaft, die direct op de voorruit worden geplakt. Bij het ontbreken van een betaalde pas wacht je een indrukwekkende boete.

Stap 5

Wanneer u met uw eigen auto over de wegen van Europa vaart, bedenk dan ook dat er op bijna elke hoek een snelheidslimiet geldt en vaker op vrije snelwegen, dus probeer tolwegen te vinden. 'S Nachts op de baan is het belangrijk om waakzaam te zijn om geen eland of een wild zwijn omver te werpen die per ongeluk naar je toe is gerend. Hoe dan ook, als u in een ander land verblijft, is het beter om op veilig te spelen: ga het voertuig voor u niet inhalen, overschrijd de snelheid niet, maak geen ruzie met de politie. Dit alles zal u helpen om goed uit te rusten zonder uw reputatie in de Schengenlanden te bederven.

Aanbevolen: