Hoe Kunt U Ontspannen In Orenburg

Inhoudsopgave:

Hoe Kunt U Ontspannen In Orenburg
Hoe Kunt U Ontspannen In Orenburg

Video: Hoe Kunt U Ontspannen In Orenburg

Video: Hoe Kunt U Ontspannen In Orenburg
Video: Ontspannen, hoe doe je dat? [EN] 2024, Mei
Anonim

Orenburg is een prachtige stad met een interessante geschiedenis. Het werd gesticht in 1743. Het is een voormalige ommuurde stad, gelegen op de grens van Europa en Azië. Als u door Orenburg komt, zorg er dan voor dat u hier blijft en geniet van de eigenaardigheden van de stad. Er zijn veel plaatsen voor recreatie in Orenburg.

Hoe kunt u ontspannen in Orenburg
Hoe kunt u ontspannen in Orenburg

instructies:

Stap 1

In Orenburg zijn veel comfortabele hotels en hotels waar je comfortabel een paar dagen kunt verblijven. Deze Oeral-stad is al lang beroemd om zijn donzige sjaals, die hier tijdens sightseeing nog steeds kunnen worden gekocht. Het oude gedeelte van Orenburg is erg mooi en interessant voor toeristen, dat is verdeeld in de districten Gubrensky, Kupechesky en Vorstadt. Vijf mooiste moskeeën geven een bijzondere oosterse pit aan de Russische stad.

Stap 2

Maak een wandeling langs de oever van de rivier. Hier, aan de oevers van de Oeral, werd ter ere van de verjaardag van de stad de Catharinapoort gebouwd. Lokale bewoners hebben een legende dat wie een meisje onder deze poorten kust, haar liefde zal ontvangen.

Stap 3

Als je een liefhebber bent van buitenactiviteiten, dan zul je een geweldige tijd hebben door de Sovetskaya-straat te bezoeken, die speciaal is ontworpen om te wandelen. Er zijn veel oude herenhuizen en culturele monumenten, die u kunt bewonderen door op nette bankjes langs de weg te gaan zitten. Als het weer het toelaat, kun je straatmuzikanten en paardenkoetsen tegenkomen, die je voor weinig geld kunt berijden. Moe van het lopen, zal het leuk zijn om in een openluchtcafé te zitten of in kleine souvenirwinkels te kijken om cadeaus voor geliefden in te slaan.

Stap 4

Culturele rust in Orenburg moet worden voortgezet door een bezoek te brengen aan het plaatselijke geschiedenismuseum, dat zich trouwens aan de Sovetskaya-straat bevindt. Hier kunt u kennis maken met de geschiedenis en interessante momenten uit het leven van de stad, het culturele erfgoed waarderen.

Stap 5

Als u een fan bent van nachtclubrust, dan kunt u het nachtleven van Orenburg bezoeken: cafés, restaurants, bars of clubs. Orenburg heeft comfortabele sauna's waar je met vrienden een geweldige tijd kunt hebben en de drukte vergeet.

Stap 6

In de zomer kunt u heerlijk uitrusten in Orenburg aan het strand. De toegang tot het stadsstrand is gratis. Houd je meer van een goed uitgerust recreatiegebied, ga dan naar de betaalde stranden, die zijn uitgerust met diverse attracties, openluchtcafés en betaald entertainment.

Aanbevolen: