Wat Kan Niet Worden Geschonken Voor Het Nieuwe Jaar

Wat Kan Niet Worden Geschonken Voor Het Nieuwe Jaar
Wat Kan Niet Worden Geschonken Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Kan Niet Worden Geschonken Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Wat Kan Niet Worden Geschonken Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Cyberexperts waarschuwen voor nationale ramp: 'Samenleving kan op veel manieren lamgelegd worden' 2024, Maart
Anonim

Het nieuwe jaar komt eraan en dat betekent dat het leven binnenkort gevuld zal zijn met leuke klusjes! Het kiezen van nieuwjaarsgeschenken is zo spannend, omdat elk gezinslid wil behagen tijdens deze gezinsvakantie. Maar tegelijkertijd denken velen - wat te geven voor het nieuwe jaar, hoe het beste een geschenk te presenteren?

Wat kan niet worden geschonken voor het nieuwe jaar 2018
Wat kan niet worden geschonken voor het nieuwe jaar 2018

Traditioneel gaan maar weinig nieuwjaarsgeschenken zonder souvenirs - dit zijn beeldjes, ansichtkaarten en kalenders. De Stone Dog wordt het symbool van 2018, daarom zal bijna elk huis gevuld zijn met symbolische souvenirs met zijn afbeelding. Dames krijgen bloemen van mannen, huishoudelijke artikelen worden gepresenteerd in de familiekring, speelgoed en snoep worden gekocht voor het kind.

Maar laten we eens kijken naar de categorie dingen die het niet waard zijn om te geven in het Nieuwe 2018. Niet alle geschenken zijn geschikt. En het kan te wijten zijn aan etnische overwegingen, sociale attitudes of slechte voortekenen. Een horloge kan bijvoorbeeld een ongepast nieuwjaarscadeau zijn. Met hen zijn veel overtuigingen verbonden - dit is zowel het begin van een ongelukkig leven als een symbool van afscheid.

Ook keukengerei kan voor stoornissen zorgen. Scharen, messen en vorken mogen niet als cadeau worden gegeven, omdat men gelooft dat ze de gezondheid schaden. Aanstekers - vaak tot scheiding. Zakdoeken (ja, en het gebeurt, ze geven ze) zijn kleine huishoudelijke problemen. Riemen / riemen - de onmogelijkheid van loopbaangroei. De ketting is, zo lijkt het, een leuk cadeau, alleen wordt het voor velen geassocieerd met scheiding. Pareljuwelen - tot tranen toe. Je moet een persoon geen lege portemonnee geven. Het is de moeite waard om daar minstens een symbolische honderd roebel te plaatsen.

Ouderen mogen geen badjassen geven. Het kan nuttig zijn, maar het roept oude gedachten op. Maar huisslippers worden niet gegeven volgens de etiquetteregels. Advies voor mannen: als je een relatie met je vriendin nog niet gaat legitimeren (en je bent inderdaad helemaal geen serieuze relatie van plan), koop dan geen sieraden als cadeau, zeker geen ringen. Cosmetica is ook geen erg goed cadeau. Vaak past ze gewoon niet bij het meisje. Je kunt het geven als je de voorkeuren van het meisje al uit je hoofd hebt geleerd. Vrouwen mogen ook geen schubben, anti-verouderingscosmetica geven - nou, hier is duidelijk waarom.

Het is een beetje ongepast voor collega's op het werk om producten voor persoonlijke hygiëne te geven - het is niet delicaat, een persoon kan onaangename gedachten hebben. Het is beter om geen collectief cadeau te geven aan een getrouwd stel, omdat het maar voor één van hen geschikt is, dan zal iemand in wezen zonder cadeau zitten. Het is beter om een apart cadeau te kopen voor zowel het meisje als de jongen.

En natuurlijk is het de moeite waard om de top 5 nutteloze geschenken voor het nieuwe jaar te overwegen. Voordat je een cadeau koopt, moet je altijd goed nadenken - zou zo'n cadeau je bevallen? In de eerste plaats qua nutteloosheid, je kunt er onnodige kleine dingen in kwijt (allerlei beeldjes die meestal gewoon stoffig worden, zakkalenders, nutteloos keukengerei). Zulke dingen zullen gewoon associaties met afval veroorzaken. Daarna volgen de kerstboomversieringen. Cadeaus moeten immers voor of na de vakantie worden gegeven, tegen die tijd is het huis al aangekleed, dus je cadeau ligt in ieder geval stoffig in de doos tot het volgende nieuwe jaar. Parfum is ook een nutteloos geschenk als je niet bekend bent met de smaak van de persoon. Hij houdt misschien niet van het parfum, en hij zal het gewoon aan iemand doorgeven. Vulpennen zijn ook nutteloze geschenken die vaak opnieuw worden geschonken. En de vijfde categorie geschenken - douchesets - is zeker leuk, maar je wilt niet dat het cadeau als een onaangename hint wordt beschouwd?

Presenteer uw gezin in het nieuwe jaar 2018 met echt nuttige en aangename dingen. Aarzel niet - ze zullen in natura reageren! Dan wordt het nieuwe jaar in een warme en vrolijke sfeer gevierd.

Aanbevolen: