Hoe Het Nieuwe 2015-jaar Van De Geit Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe 2015-jaar Van De Geit Te Vieren
Hoe Het Nieuwe 2015-jaar Van De Geit Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe 2015-jaar Van De Geit Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe 2015-jaar Van De Geit Te Vieren
Video: Как Живет Эммануэль Макрон И Сколько Он Зарабатывает 2024, April
Anonim

Lang voor het begin van de belangrijkste feestdag van het jaar beginnen veel mensen, en vooral vertegenwoordigers van de mooie helft van de mensheid, te puzzelen over wat ze op oudejaarsavond moeten dragen. De mascotte van 2015 is de blauwgroene geit (schaap) en je moet er alles aan doen om de minnares van het jaar te plezieren. En aangezien de geit een helder en extravagant dier is, zullen er voldoende outfitopties zijn.

Jaar van de geit wat te ontmoeten
Jaar van de geit wat te ontmoeten

De geit houdt van prachtige en dure kleding. Daarom is het noodzakelijk om het nieuwe jaar van de geit te vieren in die outfits waarvoor natuurlijke stoffen werden gebruikt. Glinsterende synthetische pakken zullen de houten Geit waarschijnlijk niet bevallen.

Werkelijke kleuren voor de vakantie zijn geel, blauw, groen en hun tinten. De geit geeft de voorkeur aan alles laconiek en klassiek, daarom moeten verschillende zure kleuren volledig worden uitgesloten van feestelijke outfits.

Zo vier je 2015 van de Geit: een outfit kiezen

De geit is een charmant en frivool dier, dus je moet niet te serieus zijn met het kiezen van de juiste outfit, het belangrijkste is dat je je er prettig in voelt. Een rationele en economische oplossing voor oudejaarsavond kan een eenvoudige avondjurk zijn, aangevuld met spectaculaire accessoires gemaakt in de stijl van de geit. Het kan een luchtsjaal of stola, stenen en strass-steentjes zijn.

Een geit, ook wel een schaap genoemd, is een onvoorspelbaar dier. Om een plons te maken op een nieuwjaarsfeest, moet een liefhebber van strikte outfits voor gasten verschijnen in een heldere, adembenemende jurk, en een vrouw die de voorkeur geeft aan felle kleuren in alledaagse kleding, in een prachtige outfit in nobele pasteltinten.

Een feestelijke jurk waarin je het nieuwe 2015 Jaar van de Geit kunt vieren, moet een spectaculaire twist hebben. Het kan een halslijn zijn, een speciale snit, een ongewone halslijn of een elegante open rug. Een outfit voor de meest magische nacht kan worden aangevuld met interessante details in de vorm van satijnen riemen, strikken en kanten inzetstukken.

Hoe 2015 van de Geit te vieren: sieraden kiezen

Welke outfit ook wordt gekozen, deze moet worden aangevuld met sieraden. Voor deze doeleinden is het volgens astrologen de moeite waard om producten van smaragd en barnsteen te kiezen. Dergelijke sieraden zullen een uitstekende aanvulling zijn op een toilet gemaakt van natuurlijke zijde en wol. Houten sieraden en parels zien er niet minder luxe uit. Je kunt ook verschillende broches en belletjes in de vorm van een geit gebruiken.

Jaar van de Blauwe Geit: wat zou het kapsel moeten zijn?

De geit is een zeer hardwerkend, netjes en sierlijk dier, daarom is het noodzakelijk om 2015 precies die outfit te ontmoeten die ideaal zal worden gecombineerd met make-up, manicure en natuurlijk haar. Tegelijkertijd moet make-up zo natuurlijk en ingetogen mogelijk zijn.

Van de kapsels is het de moeite waard om opties te kiezen met gevlochten staartjes, paardenstaarten en draken. Het kapsel moet zo worden gedaan dat je er gemakkelijk de gekleurde bloemhaarspelden in kunt weven, waar de gastvrouw van 2015 zo dol op is.

Het nieuwe 2015 belooft vol te staan met heldere, onvergetelijke evenementen, dus welke outfit je ook kiest, je moet er dienovereenkomstig aan voldoen. Op de eerste dag van het nieuwe jaar moet je zeker in een goed humeur en met een oprechte glimlach op je gezicht binnenkomen. En dan gaat het hele jaar gemakkelijk en zonder problemen voor u voorbij.

Aanbevolen: