Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Man

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Man
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Man

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Man

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Je Man
Video: TOP 10 SMOESJES OM NIET NAAR SCHOOL TE HOEVEN!!! KOETLIFE VLOG 2024, April
Anonim

Familieparen, en gewoon verliefde stellen, dromen vaak van oudejaarsavond, die ze alleen samen zullen doorbrengen. Het blijkt echter dat de vakantie een gewoon romantisch diner is, en dan is er absoluut niets om te onthouden. Denk daarom van tevoren na over het scenario van uw vakantie, om er geen spijt van te krijgen dat u weigerde vrienden te ontmoeten.

Zo vier je het nieuwe jaar met je man
Zo vier je het nieuwe jaar met je man

instructies:

Stap 1

Vier het nieuwe jaar online. Dit idee is perfect voor geliefden die ver van elkaar verwijderd zijn, bijvoorbeeld wanneer de man die nacht aan het werk is. Zet een videochat op, open de champagne en trek je feestjurk aan. Wanneer het klokkenspel begint te kloppen, vul je je glas en zeg je de warmste woorden tegen je geliefde, die ondanks de scheiding op alle mogelijke manieren probeert de vakantie met je door te brengen.

Stap 2

Schrijf je een paar weken voor nieuwjaar in bij een duikclub. Na een aantal sessies ontvang je een certificaat waarmee je zelfstandig mag duiken. Er zijn enorm veel bedrijven die klaar staan om voor hun klanten een oudejaarsavond onder water te organiseren. Maak je geen zorgen over het weer, want er zijn speciale wetsuits om je warm te houden in koud water.

Stap 3

Ontmoet oudejaarsavond in de trein. De meest memorabele vakantie zal blijken als je een route organiseert die meerdere tijdzones doorkruist. Het zal dus blijken om het nieuwe jaar meerdere keren te vieren. Koop kaartjes in een coupé, zodat u uw vakantie zonder gezelschap kunt doorbrengen. Zoals gewoonlijk reizen niet veel mensen deze nacht. Daarom is er alle kans om het samen te vieren.

Stap 4

Regel zelf een bossprookje. Huur een huisje in het dorp. Dan kun je een kerstboom in het bos aankleden en plezier hebben zonder bang te zijn dat vrienden naar je toe komen. Maar kom van tevoren naar het dorp, want het huis moet worden opgewarmd en het zal tijd kosten om een feestelijk diner te bereiden.

Stap 5

Organiseer een badkamerfeestje. Dit idee is perfect voor degenen die het huis niet willen verlaten voor het nieuwe jaar. Misschien heeft dit zijn eigen charme, maar probeer op zijn minst een kleine verrassing aan het evenement toe te voegen. Richt de badkamer in, zet er een radio of laptop met internet neer, zet kaarsen en kerstgerechten. Vul net voor middernacht het bad met warm water en nodig je geliefde daar uit.

Aanbevolen: