Welke Portemonnee Geef Je Een Man

Inhoudsopgave:

Welke Portemonnee Geef Je Een Man
Welke Portemonnee Geef Je Een Man

Video: Welke Portemonnee Geef Je Een Man

Video: Welke Portemonnee Geef Je Een Man
Video: 6 ЛУЧШИХ кошельков для мужчин - Secrid, Fantom, Dynomighty. Обзор кошелька 2024, April
Anonim

Bij het kiezen van dit of dat cadeau voor een geliefde, is het belangrijk om niet alleen te vertrouwen op uw smaak, maar ook op de sociale status, interesses en voorkeuren van de persoon voor wie het geschenk is bedoeld. Alleen met deze aanpak zal de ontvanger tevreden zijn.

Welke portemonnee geef je een man
Welke portemonnee geef je een man

instructies:

Stap 1

Een van de meest populaire cadeaus voor jongens is een portemonnee. Dit accessoire zal helpen om het imago van de ontvanger aan te vullen en zijn positie in de samenleving te benadrukken. Daarom zal de portemonnee van een jonge kerel opvallend anders zijn dan de portemonnee van een zakenman. Voor een student kan een portemonnee eenvoudig zijn, niet veel afdelingen en zakken. Een compartiment waarin papieren rekeningen in een uitgevouwen vorm worden geplaatst, een plek voor klein geld met een knop en 1-2 slots voor simkaarten of flashdrives - dit is de beste optie voor een man. Als een jonge man de voorkeur geeft aan een sportieve stijl, dan is het redelijk om een accessoire in dezelfde geest te kiezen. Maar het materiaal waarvan de portemonnee is gemaakt, moet nog steeds natuurlijk zijn, bij voorkeur leer. Ze is minder kieskeurig over verzorging en het accessoire gaat langer mee. De keuze is niet beperkt in kleur, maar het is beter om de voorkeur te geven aan de klassieke kleuren - zwart en bruin. Als een man graag spijkerkleding draagt, dan is een diepblauwe portemonnee perfect. Zo'n accessoire ziet er origineel uit en benadrukt de individuele stijl van de ontvanger.

Stap 2

Als een man een soort van zaken doet of gewoon de voorkeur geeft aan een klassieke stijl in alles, dan moet je een portemonnee heel zorgvuldig kiezen. Ten eerste moet het accessoire functioneel zijn en er duur uitzien. Een groot aantal vestigingen, ruimte voor meerdere bankpassen en visitekaartjes, eventueel een afdeling voor een rijbewijs - dit wordt allemaal op prijs gesteld. Ten tweede is het aan te raden om natuurlijk materiaal voor de portemonnee te kiezen: leer of suède. Dit laatste ziet er erg duur uit, maar vereist zorgvuldig gebruik en periodieke reiniging. En de modellen komen helaas steeds vaker vrouwen tegen. Trouwens, bij het kiezen van een accessoire moet een man letten op of er extra sieraden in zijn portemonnee zitten. Sommige fabrikanten zondigen met overmatig reliëf en decoratieve elementen, maar niet alle vertegenwoordigers van het sterkere geslacht houden van extra "snuisterijen".

Stap 3

Ongeacht de leeftijd van de man voor wie het geschenk is bedoeld, is er één teken: investeer geld in de portemonnee. Mensen geloven dat het de geïnvesteerde munt is die de ontvanger van het accessoire geluk zal brengen, en deze persoon zal altijd geld hebben. Portemonnees van dure fabrikanten hebben trouwens vaak al een middelgroot biljet. Maar het is nog steeds de moeite waard om te controleren of er geld is of niet voordat u een geschenk geeft.

Aanbevolen: