Nieuwjaar Voor Elke Portemonnee

Nieuwjaar Voor Elke Portemonnee
Nieuwjaar Voor Elke Portemonnee

Video: Nieuwjaar Voor Elke Portemonnee

Video: Nieuwjaar Voor Elke Portemonnee
Video: 6 ЛУЧШИХ кошельков для мужчин - Secrid, Fantom, Dynomighty. Обзор кошелька 2024, Mei
Anonim

Het maakt niet uit hoeveel u bereid bent uit het gezinsbudget toe te wijzen voor de nieuwjaarsvakantie, u kunt in elk geval een geweldige tijd hebben. Laten we in meer detail bekijken hoeveel geld kan worden toegewezen om het nieuwe jaar te vieren, waar en hoe te ontspannen, en hoeveel cadeaus kunnen worden gegeven.

Nieuwjaar voor elke portemonnee
Nieuwjaar voor elke portemonnee

0 roebel 0 kopeken

Helaas gebeurt dit ook: het nieuwe jaar staat op de neus en er is geen cent in het spaarvarken thuis. Je kunt een script opstellen voor een nieuwjaarskomedie over dit onderwerp, een lening aangaan bij een bank, een lening vragen aan vrienden, of gewoon naar bed gaan na het klokkenspel … Maar het is veel beter om het gratis te vieren. Er zijn opties.

Ga naar stads- of lokale nieuwjaarsfeesten. Vuurwerk, rondedansen rond de kerstboom, felicitaties van Father Frost en Snow Maiden, kerstconcerten, massa's lachende mensen in de buurt - en dit alles is helemaal gratis. Wanneer en waar de nieuwjaarsfeesten in Moskou plaatsvinden in de nacht van 31 december 2014 op 1 januari 2015, kunt u vinden op stadswebsites.

Geen geld voor een droomboom? Geen probleem! Kerstversieringen zijn waarschijnlijk overgebleven van vorig jaar - versier kamerplanten met ballen en glanzend klatergoud, plaats kerstboomversieringen op de planken, hang slingers aan het plafond. Het gezinsbudget kan het kopen van gastronomische gerechten niet aan? Vakantiemaaltijden kunnen worden bereid met de meest voorkomende producten die iedereen waarschijnlijk in de koelkast heeft: aardappelen, pasta, kip.

Nodig je vrienden uit om een oudejaarsfeest bij je thuis te organiseren, waarbij je verantwoordelijkheden deelt - ze kopen eten, drinken en vuurwerk, terwijl jij kookt, de tafel dekt en de afwas doet. Velen zouden het daar graag mee eens zijn.

2.000 - 5.000 roebel

Er is geld voor het feest, alleen hun kat huilde. Hoe de belangrijkste feestdag van het jaar in een klein budget te persen?

De beste manier om geld te besparen op boodschappen is om de stad uit te gaan, bijvoorbeeld naar een zomerhuisje. Je zult verrast zijn, maar tijdens dergelijke reizen wordt ongeveer 100 roebel per dag besteed aan eten voor één persoon. Ten eerste omdat elk voedsel beter smaakt in de frisse lucht. Ten tweede compenseren de indrukken van de schoonheid van het landschap met succes de eenvoud van de gerechten. Waarom zou je dit effect niet gebruiken op oud en nieuw? Grill kebabs, kook glühwein, speel sneeuwballen. Eten en drinken (vlees, wijn, groenten, mandarijnen, sap en brood) kost 600-800 roebel per stuk, en het plezier is niet minder dan een bezoek aan een duur restaurant.

10.000 - 20.000 roebel

Diner in het restaurant. Het is niet nodig om te koken, de tafel te dekken, de afwas te doen of het publiek te entertainen - dit alles wordt gedaan door speciaal opgeleide mensen. Maar de plaats voor de viering moet zeer zorgvuldig worden gekozen. Lees eerst beoordelingen over vakantiediners - als het etablissement al meerdere jaren op briljante wijze banketten verzorgt, is de kans groot dat het u deze keer ook niet in de steek zal laten. Ten tweede is het de moeite waard om vooraf het geselecteerde restaurant te bezoeken - in ieder geval om daar een kopje koffie te drinken. Zo kun je zien of je de sfeer en de service genoeg vindt om van de hoofdavond van het jaar te genieten. De kosten van het vieren van het nieuwe jaar in een restaurant in de hoofdstad bedragen 5.000 roebel per persoon.

Culturele reis. Een andere leuke optie is om op 31 december met het hele gezin naar het theater te gaan of naar een concert van je favoriete artiest.

Nieuwjaar in het buitenland

3.000 - 10.000 roebel per persoon. Vouchers voor het nieuwe jaar zijn soms zo duur dat ze geen haast hebben om ze te kopen. Reisbureaus zijn dus genoodzaakt om enkele dagen voor de vakantie reizen te verkopen met 50-80% korting. Dit gebeurt vooral vaak bij reizen naar Egypte of Turkije.

10.000 - 15.000 roebel per persoon - de Baltische staten. Kerstmarkten waar u vers gebakken goederen en aromatische glühwein kunt proeven, smalle straatjes van middeleeuwse stadjes bedekt met pluizige sneeuw, gezellige cafés - dit wintersprookje is niet duur. Een treinkaartje van Moskou naar Riga of Tallinn en terug kost 6.000 - 10.000 roebel, accommodatie in een bescheiden hotel - 1.500 - 2.000 roebel per dag per persoon.

15.000 - 20.000 roebel. Bustour door Europa. Hoogstwaarschijnlijk zul je vele uren in de bus moeten doorbrengen en er zelfs 1-2 keer de nacht in moeten doorbrengen, maar in een week zul je verschillende Europese landen tegelijk zien, veel nieuwe mensen ontmoeten en het nieuwe jaar vieren op het centrale plein van Parijs, Praag of Boedapest.

20.000 - 30.000 roebel. Je kunt een vliegticket kopen naar elke Europese stad die je wilt bezoeken en daar een hotel boeken, en op oudejaarsavond afsluiten in een pub of bar.

30.000 - 60.000 roebel. Reis naar de zomer. Oud en Nieuw kun je gaan vieren in warme landen, zoals Thailand of Tunesië. Zelfs in januari bloeien hier bloemen, ritselen palmen en kun je zonnebaden en zwemmen in de zee.

Hoeveel te besteden aan cadeaus

0 roebel 0 kopeken. Schrijf een grappig felicitatiegedicht. Je kunt ook een grappige video maken van de foto's en favoriete liedjes van de persoon die je wilt feliciteren. Om dit te doen, heb je alleen een computer, 2-3 uur vrije tijd en een beetje kennis nodig.

300-1.000 roebel per persoon. Geef iets wat met je hobby's te maken heeft. Ook kunt u bijvoorbeeld bioscoopkaartjes, een certificaat voor een masterclass of een dagje fitnesscentrum doneren.

Vanaf 1.500 roebel per persoon. Er is een mogelijkheid om een boodschappenmand te doneren met champagne, koffie, mandarijnen, chocolade, kaas, olijven, enz. Ook cadeaubonnen om te winkelen voor bijvoorbeeld cosmetica of parfums.

Aanbevolen: